Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση υποψηφίου Ενιαίας - Ενωτικής Σ.Κ.


Μπενέας Γεώργιος
Τμήμα Φύλαξης ΕΛΠΕ ΒΕΑ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας ορισμένες βασικές σκέψεις που με ώθησαν να είμαι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές του ΠΣΕΕΠ και να σας ζητήσω να στηρίξετε την προσπάθειά μου αυτή, τιμώντας με μέ την ψήφο σας.
Ειδικότερα πιστεύω απόλυτα στην αναγκαιότητα ενός νέου προτύπου διοίκησης και οργάνωσης του Σωματείου που θα απαντά αφενός στις παρούσες συνθήκες κρίσης που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία και αφετέρου στην προοπτική της ανάπτυξης και εξέλιξής του στο μέλλον.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
Στις 22 και 23 Οκτωβρίου καλείσαι να επιλέξεις εκείνους που θα σε εκπροσωπήσουν επάξια στα όργανα του Σωματείου.
Σήμερα που ο κλάδος μας συκοφαντείται ασύστολα, η ψήφος σου έχει βαρύνουσα σημασία.
Σήμερα που απαξιώνεται συστηματικά ο ρόλος και η προσφορά μας, ακόμα και από την ίδια την εταιρεία, για να καλυφθούν οι υστερήσεις και οι ανεπάρκειες των πραγματικά υπευθύνων, καλούμαστε να δώσουμε με την ψήφο μας μια ηχηρή απάντηση.
Σήμερα που καταστρατηγούνται τα εργασιακά, μισθολογικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα, που αποκτήσαμε με μακροχρόνιους αγώνες, καλείσαι να εκλέξεις εκπροσώπους που έχουν φωνή, γνώση και μαχητικότητα.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
Πρέπει να διαφυλάξουμε τη λειτουργία των οργάνων του Σωματείου ώστε οι αποφάσεις που λαμβάνονται να είναι στο πλαίσιο της ισονομίας, ισοπολιτείας και της ίσης μεταχείρισης όλων των συναδέλφων.
Επειδή αρχή και θέση μου είναι η αξιοκρατία, η διαφάνεια και οι ίσες ευκαιρίες για όλους τους συναδέλφους και θεωρώντας ότι οι θέσεις ευθύνης δεν πρέπει να αποτελούν εφαλτήριο για τη διαμόρφωση και υλοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών αλλά αυτές πρέπει να υπηρετούν θεσμούς και αρχές ζητώ την ψήφο σου για να κάνουμε πραγματικότητα όλα τα παραπάνω αφού πρώτα συνεκτιμήσετε την μέχρι τώρα παρουσία μου δίπλα στα προβλήματά σας και τις διεκδικήσεις σας.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
Η απόφασή μου να είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΕΝΙΑΙΑΣ – ΕΝΩΤΙΚΗΣ Σ.Κ. μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Θυμηθείτε ότι αυτό που μας κράτησε όρθιους μέσα στη λαίλαπα των τελευταίων χρόνων είναι οι τρεις τελευταίες ΕΣΣΕ υπό την προεδρία του συνάδελφου Παναγιώτη Οφθαλμίδη. Είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε και είναι ίσως ο βασικότερος λόγος για να τον εμπιστευθούμε και πάλι πέρα από μικροπαραταξιακούς υπολογισμούς και προσωπικά οφέλη.
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Δική σας η κρίση, δική σας η απόφαση, δική σας και η ευθύνη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: