Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω ο Γιάννης Κάντζος!!!


Αιγάλεω 16/10/2013

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ανακοινώσω στις Αιγαλιώτισσες και τους Αιγαλιώτες την απόφασή μου για ανεξάρτητη και αυτόνομη κάθοδο, ως υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Άποψη μου είναι ότι στην Αυτοδιοίκηση είναι προτιμότερη η ευρύτερη και υπερκομματική συνεργασία πολιτών.
Η σημερινή πολιτική συγκυρία, σε συνδυασμό με την εμπειρία μου ως Δημοτικός Σύμβουλος (1987-2010) αλλά και ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου (2005-2010), με έπεισαν ότι η εμπλοκή των πολιτικών κομμάτων στην υπόθεση της Αυτοδιοίκησης, όταν συνοδεύεται από τάσεις κηδεμονίας και εξαρτήσεων, λειτουργεί ως τροχοπέδη δημιουργώντας προβλήματα και προσκόμματα.
Πεποίθηση μου είναι ότι οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης πρέπει να απεμπλακούμε από τα όποια κομματικά γρανάζια και μηχανισμούς, ώστε ανεπηρέαστοι να υπηρετήσουμε την τοπική υπόθεση, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες περαιτέρω ανέλιξης.
Επείγον, κεντρικό και κυρίαρχο μέλημά μας, στην δύσκολη και απάνθρωπη συγκυρία που βρισκόμαστε, πρέπει να είναι, όχι μόνο να μην χάσει τη δουλειά του κανένας από τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, αλλά αντίθετα να στελεχωθούν με νέους ανθρώπους και να ενισχυθούν οι δημοτικές δομές εκείνες που απαιτούνται για να λειτουργήσει ένας σύγχρονος δήμος με κοινωνικό πρόσωπο.
Φρονώ πως όλα αυτά μπορούν να υπηρετηθούν μόνο μέσα από ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, ευρύτερης αποδοχής, στήριξης και σύνθεσης.
Αισθανόμαστε δυνατοί! Γι΄αυτό και δε θα παρασυρθούμε σε μικροπρέπειες, μικρόψυχες αντιπαραθέσεις και λασπολογίες. Δε ταιριάζουν αυτά σε μας. Θα δώσουμε έναν τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα, με σεβασμό προς όλους τους συνδημότες μας και είμαστε σίγουροι ότι η ετυμηγορία των δημοτών, τον Μάιο του 2014, θα τον δικαιώσει απόλυτα.
Ήταν επιτακτική ανάγκη κάποιοι να τολμήσουν την υπέρβαση, εμείς το κάνουμε και ξεκινάμε να κάνουμε το όραμα πράξη!

Μετά τιμής
ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΑΙΓΑΛΕΩ…ΜΠΡΟΣΤΑ!»
ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΑΚ. ΚΑΝΤΖΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: