Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση της ΕΕΣΚ ΕΛΠΕ


07/03/13



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, οι

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν δύο σημαντικές ψηφοφορίες. Για τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του Σωματείου και για την εκλογή των δύο εκπροσώπων μας στο Δ.Σ. της Εταιρείας.
Και στις δύο ψηφοφορίες οι συνάδελφοι προσήλθαν μαζικά και στήριξαν με την ψήφο τους τις δύο κορυφαίες διαδικασίες.
Η ΕΝΙΑΙΑ – ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ. ΕΛΠΕ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για την καθολική συμμετοχή τους αλλά και την εμπιστοσύνη που δείξανε στο ψηφοδέλτιο της Ενιαίας και το ανέδειξαν πρώτο με μεγάλη πλειοψηφία όσον αφορά τον θεσμό των εκπροσώπων για το Δ.Σ. των ΕΛΠΕ, αναδεικνύοντας τον συνάδελφο Π. Οφθαλμίδη ως εκπρόσωπό τους.
Επίσης εκείνο που αναδείχθηκε στην ψηφοφορία για το Διοικητικό & Οικονομικό Απολογισμό ήταν η μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συνάδελφοι στο σημερινό προεδρείο στη Διαχείριση του Σωματείου. Αυτό μας γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη ως προς τη Διαχείριση των εργασιακών θεμάτων και μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας σε μια περίοδο όπου τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί.
Συναδέλφισσες, οι
Έχει αποδειχθεί από την ίδια τη ζωή και τη δράση μας, πως όταν οι εργαζόμενοι είναι συσπειρωμένοι γύρω από το Σωματείο μπορούν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.
Ας εκμεταλλευτούμε αυτές τις εμπειρίες μας για τους μελλοντικούς αγώνες οι οποίοι προβλέπονται να είναι δυσκολότεροι.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.


ΕΝΙΑΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ Σ. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: