Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Επιτυχές το 7ο ΕΚΟ Ιστορικό Φθινοπωρινό Rally ! ! !


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Regularity 2011, αφού ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, το 7ο ΕΚΟ Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλλυ πέρασε με επιτυχία στην ιστορία.
Μετά την περιπλάνηση του Σαββατοκύριακου στην Πάρνηθα, τα Δερβενοχώρια, την Πεντέλη τη Νέα Μάκρη και την Καλλιτεχνούπολη, το μεσημέρι της Κυριακής άπαντες επέστρεψαν στην Κηφισιά για τον τερματισμό ενός κατά γενική ομολογία ευχάριστου για τους 38 συμμετέχοντες αγώνα.
Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο εξαιρετικός καιρός, με την ηλιοφάνεια να αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό του διημέρου.
Η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα, έγινε στο Δημαρχείο Κηφισιάς.
Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, μετά από 24 συνολικά δοκιμασίες, οι Γιώργος Κίκιζας - Θόδωρος Χαδιώς ήταν οι νικητές του αγώνα με Porsche Carrera RS του 1972.
Στη δεύτερη θέση της κατάταξης τερμάτισαν οι Παντελής Αντωνόπουλος - Μάιρα Καλλίτση με Porsche Carrera 3.0 του 1977.
Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν τερματίζοντας στην Τρίτη θέση και οι Πάρις Μακρυγιάννης - Μάγδα Φώτου με Mercedes Benz W116 280 SE του 1976.
Οι Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης με Leyland Motors Mini 1000 του 1978, τερμάτισαν στην 4η θέση.
Την εξάδα, συμπλήρωσαν οι Γιάννης Κατσαούνης - Μαθιός Μανσόλας με Porsche 911 S του 1973 και οι Απόστολος Παπανίκος - Παναγιώτης Κοίλιας με Triumph GT6+ του 1969.













Δεν υπάρχουν σχόλια: