Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μετά τον Καραμανλισμό ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ και για τον Παπανδρεϊσμό ! ! !


Φαίνεται ότι τη λύση στο αδιέξοδο θα τη δώσει η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε ζητήσει εδώ !

Αρχίζει από αύριο μια νέα εποχή, που σίγουρα θα αφήσει μελανά σημάδια στον Ελληνισμό.

Για όσα επακολουθήσουν, όσο πικρά κι αν είναι, ας κρατηθούμε απ' όπου μπορούμε και ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον να μείνουμε ενωμένοι.

Ας ανακτήσουμε και πάλι Παιδεία, Δικαιοσύνη και Οικονομία, ας δημιουργήσουμε ένα κίνημα ηθικής και αξιοπρέπειας.

Εμείς φταίμε για την αυτοκαταστροφή μας.

Και μόνον μόνοι μας θα μπορέσουμε να αναγεννηθούμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να μη μασάμε πλέον τα λόγια μας, και χωρίς υποθέτω να χρειάζονται ιδιαίτερες εισαγωγές για τα γεγονότα που βιώνουμε στην πατρίδα, ήρθε πλέον σαφέστατα η ώρα να ξεμπερδεύουμε με την ληστρική συμμορία που μας κάθισε στο σβέρκο και σήμερα επιχειρεί να διαλύσει πλήρως την Ελλάδα.
Εάν οι πασόκοι δεν τον ρίξουν απο μέσα, και αν ο πρόεδρος δεν παραιτηθεί αμέσως πυροδοτώντας τη διεξαγωγή εκλογών, τότε θα πρέπει να πάρουμε τα όπλα. Έπειγόντως. Το δημοψήφισμα που προτείνεται δεν έχει να κάνει τίποτα ούτε με τις επιθυμίες των ελλήνων περι ευρώ (που είναι σαφείς), ούτε με την στρατηγική θέση και όραμα της Ελλάδας. Οποιοι κι αν είστε, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ενωθείτε. Το δημοψήφισμα αυτό είναι ανώφελο, αποτελεί παγίδα, και όσων αφορά τους έλληνες αποτελεί κατάφορη περίπτωση εθνικής προδοσίας.
Ο κ. Παπούλιας έχει νομίζω τη συνταγματική δικαιοδοσία να διαλύσει την Βουλή και να ορίσει μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Αλλιώς να παραιτηθεί. Και εμείς να κάνουμε εκείνο που επιβάλει η κοινή μας συνείδηση ως Ελληνες. Σε εποχές πολέμου, τους προδότες τους σκοτώνουν με συνοπτικές διαδικασίες στα μετόπισθεν.

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Κότες!!!!!!!!!!
Για άλλη μια φορά 153 κότες!!!!
Πράσινες κότες!!!!