Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΝΑΙ στη νέα ΣΣΕ ψήφισε σήμερα το Γ.Σ. του ΠΣΕΕΠ ! ! !


Μετά το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, σήμερα και το Γενικό Συμβούλιο, ψήφισε ΝΑΙ στη νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Τις επόμενες ημέρες θα ψηφίσουν και οι εργαζόμενοι, μετά τις Γενικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους εργασίας.

22 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ
08/07/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, οι

Λέμε ΝΑΙ στο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ της 06/07/2011 για την ΕΣΣΕ 2011 – 2013. (επισυνάπτεται η γραπτή δήλωση των μελών της ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ στο Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ, όπως κατατέθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ). Γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια μετά από τους χειρισμούς τους : Ευθύνονται που φέρανε τα πράγματα μέχρι εδώ.
Λέμε ΝΑΙ στην υπογραφή της ΕΣΣΕ στο σημερινό ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΠΣΕΕΠ.
Λέμε ΝΑΙ στην συμφωνία για την ΕΣΣΕ στην επερχόμενη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΣΕΕΠ στις 13 και 14/07/2011.
Θέλουμε να έχουμε ΕΣΣΕ και όχι ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
Δεν μπορούμε όμως να βλέπουμε το Προεδρείο του ΠΣΕΕΠ να σέρνεται και να λειτουργεί φοβικά και καχεκτικά.
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ ο Πρόεδρος ανέφερε τα εξής:
«Αισθάνεται ένοχος και φοβάται μην τον κατηγορήσουν οι νέες γενιές που θα προσληφθούν στα ΕΛΠΕ, γι’ αυτό θα προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση με κάλπη».
Ο Γραμματέας της ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. τοποθετήθηκε, κατέθεσε τη γραπτή δήλωση που σας επισυνάπτεται και αποχώρησε από την συνεδρίαση του Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ.
Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ αποχώρησε βλέποντας ένα «αόρατο Προεδρείο» που ψάχνει την κολυμπήθρα του Σιλωάμ.
Εφόσον υπάρχει πρόβλημα εσωτερικής συνοχής στο Προεδρείο ΠΣΕΕΠ, η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ θα σηκώσει όλο το βάρος της ευθύνης που απαιτούν οι κρίσιμες συγκυρίες που βιώνουμε.
Ας μείνει ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος ΒΕΕ να αναζητούν ευθύνες στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας ή οπουδήποτε αλλού στην φαντασία τους.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ



ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ,ΧΩΡΙΣ Α.Μ.Α. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ?
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΣΤΑΥΡΩΜΑ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 44%.ΜΙΣΘΟΙ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.

BENEAS GEORGIOS είπε...

7/7/2011

Σήμερα ζητάνε τις σάρκες της εργατικής τάξης,

αύριο θα ζητήσουν και το μεδούλι της...

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το κεφάλαιο είναι αχόρταγο και οι πιστοί πολιτικοί του υπηρέτες κάνουν ό,τι μπορούν για να το θρέψουν. Το πρακτικό συμφωνίας που υπέγραψε η διοίκηση του σωματείου (ΕΝΙΑΙΑ, ΕΛΚΕ) και στηρίζουν ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ είναι κατάπτυστο. Μειώνονται μισθοί, καταργούνται θέσεις εργασίας, αυξάνεται ο εργάσιμος χρόνος, στήνεται καθεστώς γαλέρας για τους νεοπροσλαμβανόμενους.
Οι παρατάξεις αυτές μετέτρεψαν τις διαπραγματεύσεις για την Συλλογική
Σύμβαση, από αγωνιστική διεκδίκηση, σε διαδικασία συναντήσεων κορυφής με την εταιρία, στο πλαίσιο του <>. Με την τακτική τους οι παραπάνω παρατάξεις εμφάνισαν ως μονόδρομο τη συμφωνία στις απαιτήσεις της εταιρίας. Κόπιασαν για να περάσουν στη συνείδηση των εργαζομένων ότι είναι γραφτό να αυξηθούν τα κέρδη της εταιρίας μέσα από τη μείωση των μισθών μας, την εντατικοποίηση της εργασίας.
Το Αγωνιστικό Μέτωπο χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων για την διεκδίκηση
ΕΣΣΕ. Με πλήρη επίγνωση των αντικειμενικών δυσκολιών, με ανυποχώρητο και
αταλάντευτο αγώνα, σε κατεύθυνση ρήξης με τα συμφέροντα του κεφαλαίου, μπορούμε να αποσπάσουμε κατακτήσεις. ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους να απορρίψουν αυτή την πρόταση και να διεκδικήσουμε ΕΣΣΕ που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας. Να οργανώσουμε την πάλη μέσα από: γενικές συνελεύσεις, συντονισμό δράσης με τα σωματεία του κλάδου, μαζικές κινητοποιήσεις – απεργίες που θα μπλοκάρουν τα σχέδια τις εργοδοσίας και θα βάζουν φρένο στις επιδιώξεις της.
Για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας χρειάζεται αλλαγή συσχετισμών στα σωματεία, ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων, Ενίσχυση του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας.

Ραντεβού στους δρόμους με το Π.Α.ΜΕ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ κουμουνιστής δεν ήμουνα ποτέ και δεν είμαι και τώρα αλλά το Αγωνιστικό Μέτωπο έχει δίκιο σε ένα πράγμα.
Τέλος ο αγώνας για την ΕΣΣΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ενάντια σ αυτήν τη φασιστική και ξενόδουλη κυβέρνηση του ΤΖΕΦΡΥ ή αλλιώς ΓΑΠ.
ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ .
Στους δρόμους, στις πλατείες, στον κοινωνικό μας περίγυρο.
Ξεχάστε τι κόμμα είσασταν πριν και δείτε που μας οδηγεί αυτή η συμμορία που την φέρανε στη χώρα μας οι ξένοι και όταν αποτελειώσουνε το σχέδιό τους θα ξαναφύγουνε στις πατρίδες τους που προφανώς και δεν είναι η Ελλάδα.

ΤΖΕΦΡΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΣΩΣΤΑ : ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ....

Ανώνυμος είπε...

Εσείς της ΠΑΣΚΕ θέλετε ψυχιατρική εξέταση . Πάρτε τις ανακοινώσεις σας και τις ψηφοφορίες και βάλτε τες στη σειρά να δείτε ότι είστε για το Δαφνή.

Επιβεβαιώνετε τον κανόνα ότι για να είσαι Πασοκτσής πρέπει να είσαι ή Βλαμμένος ή Βολεμένος.

Ανώνυμος είπε...

Η ΒΑΡΔΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ 10 ΡΕΠΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ 3 ΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ -1 ΡΕΠΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

MONO GIA THN BARDIA EINAI H ESSE?
DHLADH OI ALLOI EINAI MALAKES?

Ανώνυμος είπε...

Παγκόσμια πρωτοτυπία!
Για να κερδίσεις 4% αύξηση χρειάζονται 2-3 μέρες απεργία.
Κατ αναλογία για να δώσης πίσω 40% σε τρία χρόνια χρειάζονται 17 μέρες πάλι απεργία! Χάνεις κερδίζεις δηλαδή η απεργία χρειάζεται. Γιά να έχεις και ένα άλλοθι ρε παιδί μου. Πως λέμε "με βρήκες μεθυσμένη και με εκμεταλεύτηκες, αλλιώς ούτε που θα σε άφηνα να με αγγίξεις. Όχι ότι δεν μου άρεσε αλλά ότι ήτανε να γίνει ήθελα να γίνει με την συγγατάθεσή μου! Τώρα το πράγμα δεν διορθώνεται". Ή μήπως διορθώνεται? Αυτοί του Μετώπου τι είδους γιατροί είναι? Είναι χειρούργοι ή πρακτικοί? Γιατί εδώ δεν πρόκειται για μιά απλή περθενοραφή αλλά για βαριάς μορφής αιμοροϊδεκτομή.

st-xr είπε...

Το δίκιο κρίνεται στους δρόμους..
http://www.youtube.com/user/pamehellas#p/u/1/8wcBlA9lzq0.

Ανώνυμος είπε...

Άντε
Γαμησου ρε 10:59

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο η Διοκηση συνεδεε την υπογραφη ΣΣΕ με τα οργανογραμματα ΒΕΕ,ΒΕΘ οπως η ιδια στις ανακοινωσεις τις ελεγε!!!

Μεσα στο Μαιο και εν μεσω απεργιων εκανε υπηρεσιακο και με την ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ του σωματειου προχωρησε σε διαχωρισμο πληβειων και πατρικιων στις ΒΕΕ και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ!!!

Η ανακοινωση της συμφωνιας μιλαει μονο για το οργανογραμμα της ΒΕΘ!!!
Μονο για την ΒΕΘ υπαρχει ενδιαφερον;

Τι γινεται με την "προταση" που εχει κατατεθει για ΒΕΕ!!!Που ειναι η τριμελης Επιτροπη του σωματειου!!! Μπορει να συζητειται κατι ΕΡΗΜΗΝ των Ενδιαφερομενων!!!

Αυριο θα τεθει απο το Σωματειο το ζητημα του οργανογραμματος των ΒΕΕ;ΘΑ ανατραπει η απαραδεκτη προταση απο το σωματειο ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!Για να μην γινει οπως στις ΒΕΘ!!!
Ελπιζω να μην απαντησει το σωματειο οτι θα ειναι το αντικειμενο της τριμελους επιτροπης που θα ερθει εν ευθετω...χρονο στα ΒΕΕ να μας πει ΤΙ!!!Τα αυτονοητα!!!
Εξαλου οι προτασεις εχουν ηδη κατατεθει στο σωματειο σε ολα τα μελη ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ απο τους Χειριστες και τους Εργοδηγους!!!

Αυτα πρεπει να γινουν ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ που υπογραφηκε η συμβαση και η εταιρεια δεν εχει αλλη δικαιολογια να προβαλει!!!

Καθε καθυστερηση ειναι εις βαρος ολων των χειριστων στα ΒΕΕ!!!ΠΡΕΠΕΙ μεχρι το τελος της βδομαδας να εχει τελειωσει το Οργανογραμα στα ΒΕΕ!!!

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ στα ΒΕΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ(απο την εταιρεια και την καθυστερηση του σωματειου) ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!!!

ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ-ΑΣΦΑΛΕΣ στα ΒΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ANEBA PANW KAI KOYNISOU RE 23:46.
PANTOS TO MEROKAMATAKI TO TSIMPAGES WS PROSWPIKO ASFALEIAS KAI TSAKWNOSOUN GIA NA MPEIS STHN LISTA ,AGWNISTH THS PLAKAS. AS EINAI KALA OI PRWINOI POY TREXAN KAI ESY BOLEBOSOYN.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικιο ο 9:58
Τα μελη του Δ.Σ και οι Γ.Σ που ψηφισαν για το κλεισιμο της ΣΣΕ και ιδιαιτερα αυτοι που ειναι απο ΒΕΕ τι εχουν να πουν;
Γιωργο θα περιμενουμε τη τοποθετηση σου να σε ακουσουμε και εσενα και τους υπολοιπους.Θελουμε να ασκησετε κριτικη για τη κωμωδια της προτασης που εχει γινει και τις προτασεις αλλα και τι θα κανετε ΤΩΡΑ-ΑΜΕΣΑ και οχι να τρεχετε να συμμαζεψετε μετα τα ασυμαζευτα.

Διαπραγματευση με την ασφαλεια μας δεν ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕ...


ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ...

Χτυπα η καμπανα για ολους μας και κυριως για εσας που εχετε εκλεγει για να μας υποστηριζετε. Πειτε σημερα τις αποψεις σας...

Ανώνυμος είπε...

Ως Πτυχιουχος ΑΤΕΙ προεδρε εισαι ενταξει με την συνειδηση σου για ολα το ρατσισμο που υπαρχει για εμας.
Γιατι μονο για τους Διοκητικους πτυχιουχους ΑΤΕΙ να ισχυει η μισθολογικη και βαθμολογικη εξελιξη σε παραλληλη κλιμακα;
Γιατι αυτο να μην ισχυει και για πτυχιουχους ΤΕΙ αλλα και τους χειριστες λειτουργιας-τεχνιτες συντηρησης αποφοτους ΤΕΙ;

Γιατι προσυπεγραψες και συμφωνησες με αυτο το αισχος;

Γιατι το μαστερ δεν αναγνωριζεται εαν εχει επιδοτηθει απο την εταιρεια μονο για πτυχιουχους ΑΤΕΙ;
Για να μην ενοχληθουν μηπως οι μηχανικοι;

Καταργηση αμεσα αυτων των ρατσιστικων διαταξεων και εφαρμογη σε ολη την κατηγορια (διοκητικων-Τεχνικων-χειριστων λειτουργιας και τεχνιτων συντηρησης που εχουν αναγνωρισθει απο την εταιρεια)των πτυχιουχων ΤΕΙ!

ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ Τεχνικοι καθως και οι χειριστες λειτουργιας και συντηρησης ΤΕΙ δεν μπορουν να δεχτουν αυτη τ ρατσιστικη διακριση εκ μερους της εταιριας με την συμφωνη ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

ποιοι πρωινοι τρεχανε ρε συναλελφε 10.49?που ηταν ολοι οι πρωινοι οταν κατα την 10ημερη απεργια και σε ολα τα καλεσματα του σωματειου ηταν αφαντοι?μονο η φορμα και η μουτζουρα ηταν παντα στις πυλες.ασε δεν σε παιρνει να μιλας για συμετοχη πρωινων στις κινητοποιησεις.οτι κερδιθηκε αφορα την παραγωγη και μονο.αλλα χαρη στο βασιλικο ποτιζετε και η ΓΛΑΣΤΡΑ.ασε λοιπον τις φανφαρες και να κανεις και το σταυρο σου και να ευχαριστεις την μουτζουρα γιατι οι πρωινοι δεν θελαν νατους δει κανα ματι και χαλασει το image σας.και μιλαω για την πλειοψηφια των πρωινων συναδελφων γιατι ευτυχως υπηρχε και η μειοψηφια που ηταν παρων σε ολα τα καλεσματα του σωματειου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΣΩ ΓΘΑ ΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΑΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΛΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΧΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΒΕΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τα πραγματα ειναι απλα. Αν σκεφτομαστε τον εαυτουλη μας ψηφιζουμε ναι, αν σκεφτομαστε και τους νεους συναδελφους που μπορει να ειναι και τα παιδια μας ψηφιζουμε ΟΧΙ. Η ΠΑΣΚΕ απαιδειξε περιτρανα πως καποιοι κατορθωσανε ενα κινημα απο κοινωνικο να το μετατρεψουνε σε ΕΑΥΤΟΠΟΥΛΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μπενεα εχει δικιο; ο 09:58 με την συμφωνη ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΣΕ ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥΣ;

Αληθεια εγιναν προαγωγες εκτος οργανογραμματος και δεν αντιδρασατε αλλα συμφωνησατε;

Απαντηση Μπενεα υπαρχει;

BENEAS GEORGIOS είπε...

Υπενθυμίζω:
Αύριο πραγματοποιούνται οι Περιφερειακές Συνελεύσεις ως εξής:
ΒΕΕ στις 08:00 το πρωί στο εστιατόριο της συντήρησης.
ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ στις 11:00 το πρωί στο εστιατόριο.
ΒΕΑ στις 14:00 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του νέου διοικητηρίου.

ΒΕΘ την Τρίτη στις 10:00 το πρωί στο κεντρικό μηχανολογικό.

Όσοι έχουν απορίες να έρθουν με τις ερωτήσεις ανά χείρας.
Ευθαρσώς και επωνύμως…

Ανώνυμος είπε...

Ρε 10:49 πρωινέ της πουτσας,που σε ακουμπήσε εσένα η σσε;μόνο την παραγωγή γαμησανε.ΕΣΥ τεμπελοσκυλο ησουνα,τεμπελοσκυλο με 2 ώρες παραπάνω θα μείνεις.ας είναι καλά η βάρδια που σε ταιζει μουνοπανο

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο λεει αληθειες ο 9:58 ημουν παρων που τους τα ειπαμε για το οργανογραμμα στα βΕΕ και μας ειπαν να περιμενουμε την επιτροπη "σοφων"...

Επειδη μικρα παιδια δεν ημαστε αλλα ξερουμε την δουλεια τι θα μου πει εμενα αυτη η επιτροπη που δεν το ξερω;

Μηπως καθυστερουμε εσκεμμενα και γινουμε ΒΕΘ;

ΤΗΝ τοποθετηση σου Γιωργο ως Γ.Σ. εκλεγμενος και μην πετας την μπαλα στην εξεδρα...

Ανώνυμος είπε...

Ως Πτυχιουχος ΑΤΕΙ προεδρε εισαι ενταξει με την συνειδηση σου για ολα το ρατσισμο που υπαρχει για εμας.
Γιατι μονο για τους Διοκητικους πτυχιουχους ΑΤΕΙ να ισχυει η μισθολογικη και βαθμολογικη εξελιξη σε παραλληλη κλιμακα;
Γιατι αυτο να μην ισχυει και για πτυχιουχους ΤΕΙ αλλα και τους χειριστες λειτουργιας-τεχνιτες συντηρησης αποφοτους ΤΕΙ;

Γιατι προσυπεγραψες και συμφωνησες με αυτο το αισχος;

Γιατι το μαστερ δεν αναγνωριζεται εαν εχει επιδοτηθει απο την εταιρεια μονο για πτυχιουχους ΑΤΕΙ;
Για να μην ενοχληθουν μηπως οι μηχανικοι;

Καταργηση αμεσα αυτων των ρατσιστικων διαταξεων και εφαρμογη σε ολη την κατηγορια (διοκητικων-Τεχνικων-χειριστων λειτουργιας και τεχνιτων συντηρησης που εχουν αναγνωρισθει απο την εταιρεια)των πτυχιουχων ΤΕΙ!

ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ Τεχνικοι καθως και οι χειριστες λειτουργιας και συντηρησης ΤΕΙ δεν μπορουν να δεχτουν αυτη τ ρατσιστικη διακριση εκ μερους της εταιριας με την συμφωνη ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΣΕ!

Περιμενουμε αυριο να τοποθετηθειτε εσεις οι Γ.Σ. που μας εκπροσωπειτε Μπενεα...