Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Με αφορμή όσα συμβαίνουν απόψε στο κέντρο των Αθηνών…

Στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Πλατεία Αμερικής . . .


Αχ κουνελάκι, κουνελάκι,
ξύλο που θα το φας…
Το κεφαλάκι σου Μιχαλάκη,
σίγουρα θα το φας…

3 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

"ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΘ΄ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ..."


Παραμένω για 3η ημέρα κρατούμενος στη ΓΑΔΑ συνέπεια της ομαδικής προσαγωγής Συναγωνιστών μου, που εκτελέστηκε με διαταγή πολιτικών προϊσταμένων της Κατεχάκη, όμηρος στα χέρια του νομικού συστήματος που αποφυλάκισε με Υπουργική εντολή -για να την κοπανίσει- τον Χιλιανό επίδοξο δολοφόνο, που προφυλάκισε τον Ειδικό Φρουρό που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεσή του. Του ίδιου νομικού συστήματος που αποφυλακίζει με ευκολία ή δεν προφυλακίζει εγκληματίες και σκληρούς κακοποιούς που συλλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία.

....

Παραμένω για 3η ημέρα όμηρος του νομικού συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου, για πρωτόδικες αποφάσεις που αφορούν δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για ατιμωτικές πράξεις ατιμωτικών υπαλλήλων και για δημοσιεύματα για τα οποία έχουμε ουσιαστικά δικαιωθεί στα αστικά δικαστήρια.

...

Παραμένω κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σήμερα και ίσως αλλού αύριο, αρνούμενος καθ' οιονδήποτε τρόπο να συμβάλω στην πληρωμή των μισθών της Αφρά και κάθε άλλου επίδοξου νεοδυνάστη σαν και αυτούς που αποφασίζουν να επιβάλλουν Διοικητικά πρόστιμα σε Αστυνομικούς που φέρουν την Ελληνική Σημαία στα υπηρεσιακά τους ενδύματα.

...

Απο αυτή τη θέση καλώ Συμμαχητές, Συνεργάτες και φίλους να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και να πλαισιώσουν κάθε δραστηριότητα του Κοινού Αγώνα, ξεκινώντας απο την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα.


Πάντα όρθιος και περήφανος Έλληνας
Σάββας Χατζηπαρασκευάς
Εκδότης εφημερίδας "Στόχος"

BENEAS GEORGIOS είπε...

Η ΕΛΑΣ του κ. Χρυσοχοΐδη, συλλαμβάνει τώρα και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Η προσαγωγή στη ΓΑΔΑ της Χριστίνας Σιδέρη αλλά και δεκάδων άλλων πολιτών, κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, αναδεικνύει μια αντισυνταγματική, βρώμικη και προβοκατόρικη τακτική, που δεν αρμόζει σε ευρωπαϊκή κυβέρνηση. O tempora o mores ή αλλιώς, ω καιροί ω ήθη.

Οι του ΠΑΣΟΚ επιτίθενται στα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, προκειμένου να καταστείλουν τις αντιδράσεις για το εθνοκτόνο νομοσχέδιο για την παροχή «ιθαγένειας» στους λαθρομετανάστες. Στο πλαίσιο αυτό, μετατρέπει την ΕΛΑΣ σε δύναμη πραιτοριανών. «Προληπτικές» προσαγωγές, όχι όμως αριστεριστών και αντιεξουσιαστών, οι οποίοι πλέον συνεργάζονται ανοικτά με τις αρχές και δεν τους ενοχλεί κανείς, αλλά πατριωτών και δεξιών.

Όμως, κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι «πράσινοι», εκτός του ότι αποκαλύπτουν τις εθνομηδενιστικές προθέσεις τους, ριζοσπαστικοποιούν τον κόσμο και χαλυβδώνουν τη θέλησή του για αντίσταση στα σχέδια μετατροπής της χώρας μας σε πολυεθνικό σκουπιδοτενεκέ.

Νίκος Χιδίρογλου

http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2003:2010-02-26-12-47-04&catid=9:-&Itemid=13

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Πριν από λίγο ο υπουργός Εσωτερικών κατέθεσε προς συζήτηση στην βουλή το νομοσχέδιο για την χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες. Αρχές της εβδομάδας θα συζητηθεί στην αρμόδια διαρκή επιτροπή και στη συνέχεια στην ολομέλεια. Το σχέδιο βιολογικής και εθνολογικής αλλοίωσης της Πατρίδας μας αρχίζει πλέον να παίρνει σάρκα και οστά, με την συντεχνία του Τζέφρυ μαζί με τις επιδοτούμενες ανθελληνικές ΜΚΟ να έχουν αναλάβει την «εργολαβία». Πλέον οι διατάξεις και άρθρα του λαθρονομοσχεδίου έρχονται προς συζήτηση και εδώ τελικά θα δούμε δημόσια ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι θα συμβιβασθούν με την καταστροφή της Ελλάδας και ποιοι θα αντισταθούν.