Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Η οριακή Πύρρειος νίκη της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, καθιστά τον Οφθαλμίδη αφεντικό των επερχόμενων εξελίξεων στο ΠΣΕΕΠ ! ! !


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

Στον Ασπρόπυργο σήμερα Τετάρτη 03/02/10 και ώρα 10:00 στα γραφεία του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συνήλθαν τα μέλη της Κ.ΕΦ.ΕΠ. α) Σταθόπουλος Θεόδωρος β) Κολιός Ανδρέας γ) Δεσύλλας Γιώργος δ) Πετεινάτος Σπύρος και ε) Κοτλίδας Κωνσταντίνος για τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την έγκριση του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού για το 2009.
Οι ψηφοφορίες διεξήχθησαν σε τρία εκλογικά τμήματα από τις εκλεγμένες Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές: Ασπροπύργου (Εγκαταστάσεις ΒΕΑ), Θεσσαλονίκης (Εγκαταστάσεις ΒΕΘ), και Ελευσίνας (Εγκαταστάσεις ΒΕΕ), την Δευτέρα 01/02/10 και την Τρίτη 02/02/10 με ευθύνη των Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών.
Η Κ.ΕΦ.ΕΠ. αφού συγκέντρωσε τα αποτελέσματα που εστάλησαν από τις Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα που είναι τα ακόλουθα:
Εγγεγραμμένοι στις καταστάσεις: 2.158

Α. ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Ψήφισαν .........1822..........
Έγκυρα .........1808..........
Άκυρα ............14...........

ΝΑΙ
900
ΟΧΙ
854
ΛΕΥΚΑ
54
ΑΚΥΡΑ
14


Β. ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Ψήφισαν .........1822...........
Έγκυρα ........1808.............
Άκυρα ..........14............

ΝΑΙ
914
ΟΧΙ
842
ΛΕΥΚΑ
52
ΑΚΥΡΑ
14


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΕΠ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΟΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΤΛΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΤΕΙΝΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

perastika soy mpenea....einai mono h arxh toy teloys...sas kauarisame kai me karalh prosvparxh ....fantasoy otan tha einai ola agellika plasmena!!!!!!!!!!!!!kalixame 450 kai perasme 60 mprosta....aytes einai anatrpoes....!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

xas xa xa...παρακρουση επαθες μπενεα!!!!!!τα καλυτερα ερχονται!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα κρατικοποιησουμε τα διυλιστηρια στον Λατση

Ανώνυμος είπε...

μια τρίτη ματια μου επισήμανε ότι ο χαρακτηρισμός "Πύρρειος" είναι υπερβολικός (αν όχι λάθος). Κανείς δεν πέθανε φίλε και πλειοψηφία των εργαζομένων πήγε στη δουλειά του σήμερα όπως και χθες (εκτός από μερικους με ακραίους πανηγυρισμούς)

Σε ότι με αφορά, θα με εκπλήξεις αν διορθώσεις το χαρακτηρισμό παρά να κάτσεις να τον στηρίξεις.

Τέλος, ο συνάδελφος Οφθαλμίδης δε μου φαίνεται να ανήκει σε όσους πανηγύρισαν. Μάλλον οι φωτογραφίες τύπου next top model βγήκαν πριν την καταμέτρηση

Ανώνυμος είπε...

Μια τυπική ψηφοφορία για την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού εξλίχθηκε σε δημοψήφισμα των εργαζομένων κατά της αυθαιρεσίας των επαγγελματιών γαλαζοπράσινων συνδικαλιστών που ο κατήφορός τους στα ελπε δεν έχει τέρμα.
Παρά τις μεθοδεύσεις, τα ταξίματα, τους εκβιασμούς, τους επιλεκτικούς αποκλεισμούς από την ψηφοφορία νέων συναδέλφων, τις παρεμβάσεις νεόκοπων και φιλόδοξων διευθυντίσκων, το αποτέλεσμα υπήρξε όντως οριακό και μάλλον εκφράζει άρνηση παρά αποδοχή, από τη στιγμή που κινητοποιήθηκαν οι δυο μεγάλες συνδικαλιστικές παρατάξεις ΠΑΣΚΕ&ΔΑΚΕ για την επίτευξή του.
Ούτως ή άλλως το τρέχον έτος είναι έτος εκλογών και η τάξη θα αποκατασταθεί.

Ανώνυμος είπε...

ME XILIA ZORIA KAI ME NEOYS XHRISTES ANEIDEOYS TI PSIFISAN OI OI NOSTALGOI TOY 81 TA KATAFERAN PAREA ME TON FYGODIKO KAI TA LAMOGIA.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ GIORGAKIS ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.......... ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΛΠΕ.
ΟΙ ΜΠΛΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ............. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ.......
ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ !!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

21:07
Το τάξιμο δεν κλείνει σπίτι, το δόσιμο το κλείνει !

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΛΕΓΗ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ κ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.....
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ....
ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙ;;;;;
ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΤΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ! ! !
ΦΕΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΙ;;;;
ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ...
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Ας ερχόσουν στις περιφερειακές συνελεύσεις να άκουγες τους απολογισμούς.Αυτό προβλέπει το καταστατικό. Στο σπίτι δεν στα στέλνουν!

Ανώνυμος είπε...

ο κοσμος αποφασισε καθαρα να αφησει πισω τους συνδικαλιστικους απογονους του νικολοπουλου και τα τερτιπια τους...μεσα σε 3 μηνες εγινε η ανατροπη και οι εργαζομενοι μπορουν να ελπιζουν ξανα...η λασπη γυρισε πισω στα γιουσουφακια του ξανθου παπαστρουμφ...και ο πονος ατελειωτος και βαρυς...τελικα ενιαια στρουμφακια δεν εφτασαν ουτε οι αδιαφανεις προσληψεις για να κερδισετε...ξυπνησαν και αυτοι και καταλαβαν το δουλεμα που τους ριχνατε με την προυπηρεσια....

Ανώνυμος είπε...

συνεχισε ετσι μπενεα και θα περασεις τον αρχιτεκτονα της προπαγανδας τον γκεμπελς...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ...ΣΤΙΣ ΒΕΕ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ 150 ΨΥΧΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ....ΕΙΣΤΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Πράγματι,
Ο Ασπρόπυργος έγινε το Βατερλό της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ διότι εκεί ανδρώθηκαν πολιτικο-συνδικαλιστικά αυτά τα φρούτα και ο κόσμος τους ξέρει απ έξω κι ανακατωτά.
Τώρα θα τους μάθει και η ιδιόμορφη οσφυοκάμτουσα στις εξουσίες Ελευσίνα… που θα βλέπει τι κέρδισε μέσα σε δυο χρόνια και τι θα χάνει από εδώ και πέρα…

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ IQ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΚΙΖΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ 60 ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΑΦΑΓΩΤΑ...ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ....ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΒΑΛΗΜΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΛΟΓΑΚΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Αρ. Πρωτ : …56… Ασπρόπυργος 04/02/10


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

1 & 2 Φλεβάρη διεξήχθη η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΣΕΕΠ που αφορούσε την έγκριση του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού 2009.
Τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΝΑΙ : 900, ΟΧΙ : 854, ΛΕΥΚΑ : 54, ΑΚΥΡΑ : 14 ) εκπέμπουν πολλά μηνύματα των εργαζομένων προς το Σωματείο.
Δική μας υποχρέωση είναι να τα ερμηνεύσουμε σωστά και να «φύγουμε προς τα εμπρός» σοφότεροι και καλύτεροι.
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους – μέλη του ΠΣΕΕΠ για την μεγάλη συμμετοχή τους στην κορυφαία διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης, που τελικά αποτέλεσε να είναι Δημοψήφισμα. Οι εργαζόμενοι πιο ώριμοι από όλους εμάς απάντησαν ΝΑΙ στο θεσμό, ΟΧΙ στο χάος.
Σήμερα οι εργαζόμενοι αποφάσισαν :
α) ότι πρέπει να δοθεί τέλος στις όποιες προσωπικές αναζητήσεις αυτών που προσπάθησαν να δηλητηριάσουν τη ζωή του Σωματείου,
β) ότι το Σωματείο διοικείται από την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. (συνεπώς δεν υπάρχει «δυσαρμονία») και
γ) το ΠΣΕΕΠ πρέπει να ασχολείται με τα προβλήματα των εργαζομένων.
Σταθερή επιδίωξή μας είναι η άρση των πολιτικών που μας διαχωρίζουν.
Η Εκτελεστική Γραμματεία προσηλωμένη στα παραπάνω, υπέγραψε Πρακτικό Συμφωνίας για Τροποποίηση της ΕΣΣΕ 2009-2010, που δίνει λύσεις σε αυτά που για μας είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως η αναγνώριση της προϋπηρεσίας των νέων συναδέλφων και η επίλυση χρονιζόντων αδικιών.
Είναι αυτονόητο ότι η βούλησή μας είναι η συνέχιση της επίλυσης και άλλων τέτοιων προβλημάτων που δυστυχώς υπάρχουν.
Για λόγους ηθικής και δεοντολογίας, δεν ανακοινώθηκε το Πρακτικό Συμφωνίας στην διάρκεια της ψηφοφορίας.
Σας το επισυνάπτουμε σήμερα.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΜΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η Ελευσίνα όφειλε να ψηφίσει ΟΧΙ, πιο δυναμικά και από τη Θεσσαλονίκη, γιατί τα οφέλη που απεκόμισαν οι εργαζόμενοι αυτά τα δυο χρόνια συγκρίνονται με τα οφέλη της αρχικής τους ένταξης στα ΕΛΠΕ.
Κάτι η Αχαριστία, κάτι η Απληστία και οδηγήθηκαν άκριτα στο ΝΑΙ.
Από σήμερα όμως με το πρακτικό που κυκλοφόρησε, άρχισαν τα όργανα....... η αυτοκριτική και οι τύψεις.
Άλλα περίμεναν και άλλα τους επιφύλαξαν οι επαγγελματίες γαλαζοπράσινοι συνδικαλιστές.
Συνάδελφοι υπομονή, οι εκλογές είναι κοντά και ΤΩΡΑ ΞΈΡΕΤΕ ποιοι σας υποσχέθηκαν ασύστολα και σας υφάρπαξαν την ψήφο !
Κακό πράγμα η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ κακό και η ΑΠΛΗΣΤΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Η ελευσινα εδειξε τον δρομο της μεγαλης ανατροπης...τιμωρησε αυτους που υπονομευσαν το γενικο συμβουλιο τοτε που ψηφιζονταν η εξομοιωση των μισθων με αυτους που επαιρναν ολοι οι εργαζομενοι στα ελπε....τοτε που σαμποταρε το γενικο συμβουλιο να μην εχει απαρτια ο ξανθος και η ενιαια παρεα του...τοτε που ζηταγε η ελευσινα την επενδυση και η ενιαια κλικα με μπροσταρη τον ξανθο ζητουσε να γινει στην θεσσαλονικη...η ελευσινα δεν ξεχνα και επιβραβευει αυτους που της εδωσαν πισω την χαμενη αξιοπρεπεια τους...που την ειχαν χασει κατω απο τον εργασιακο μεσαιωνα που βιωναν τοσα χρονια...ξανθοι συνεχιστες του νικολοπουλου δεν θα υπαρξουν ξανα...η ελευσινα αποκατεστησε την ταξη των πραγματων ειπε ενα ΟΧΙ στην αλλαζονεια των ενιαιων καλαμοκαβαλαρηδων και ενα ξεκαθαρο ΝΑΙ σε ενα σωματειο εργαζομενων απαλλαγμενο απο εργοδοτικους φερετζεδες....
Υ.Γ. οσο για το πρακτικο χαιρετιζουμε την σοβαροτητα του σωματειου και καλοδεχομαστε την επανακατακτηση της προυπηρεσιας των νεων που την ειχαμε απωλεσει απο τους λανθασμενους χειρισμους των ενιαιων μαθητευομενων μαγων...
Υ.Γ 2 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ Η ΔΑΚΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΙΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΕΝΙΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΥΟ ΨΗΦΩΝ...ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΕΝΙΑΙΑ ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ....

anonymous είπε...

Συναδελφοι τα πραγματα ειναι απλα.Το σχεδιο εξαρχης ηταν το εξης.Η εταιρεια εφαρμοζοντας το παναρχαιο διαιρει και βασιλευε και θελοντας να απαγκιστρωθει απο τον ελεγχο των ισχυρων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ που εχουν και καταστατικα και ελεγχο των πεπραγμενων τους απο τα ιδια τους τα κομματα προσπαθησε και τα καταφερε ως ενα σημειο να τα διασπασει με πολιορκητικο κριο ξανθους,μουστακαληδες,μουσατους κ.λ.π-κ.λ.π. Κατα αυτον τον τροπο μεταφερανε ολους τους διευθυντες της πρωην Πετρολα στον Ασπροπυργο και ξεκινησε το παρτακι τους το οποιο δυστυχως για τους συναδελφους του Ασπροπυργου απο οτι φαινεται συνεχιζεται ως σημερα και θα συνεχισει και εν οψει της γρηγορης μεταφορας στο ΜΑΡΟΥΣΙ. Σημερινα συμπερασματα τωρα των εκλογων" Η Ελευσινα χρονια τωρα υποψιασμενη απο εργοδοτικα σωματεια τυπου Νικολοπουλου ξερει τι εστι"βερικοκο" η Θεσσαλονικη[καρντασια] φαινεται να ξυπναει ελεου και του πιο καθαρου αερα της και ο Ασπροπυργος κοιμαται σε ληθαργο βαθυ και πονεμενο εχοντας τα φιδια στον κορφο της.Καλημερα και καλη μας σαρακοστη μεθαυριο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω ανωνυμε απολυτα με την τοποθετηση σου απλα επισημαινω οτι στον ασπροπυργο μολις τα πραγματα φτασουν σε οριακο σημειο οπως ηταν πριν μερικα χρονια η πρωην πετρολα οι εργαζομενοι θα νιωσουν το τσιμπημα των παλιων καλων εποχων που περναγαν και θα ξαναδιεκδικησουν την αυτονομια τους...οποτε και εκει οι καθε λογης εργοδοτικοι σεριφηδες εχουν ημερομηνια ληξης....μια ξανθη παρενθεση ηταν και παει...ευτυχως η ζημια αρχισε και μαζευεται αρχης γενομενης απο την αναγνωριση της προυπηρεσιας των νεων...αξιζε για τα νεα παιδια αυτη η κατακτηση που καποιοι ενιαιοι ελεω παρασκηνιακων μεθοδευσεων τους την ειχαν στερησει....το σχεδιο διασπασης των δυο μεγαλων παραταξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ειχε εμπνευστη τον παππου και εκτελεστικο οργανο τον "μπατλερ" του....με καθε τροπο και μεσο ηθελαν ενα αδυναμο σωματειο με κατακερματισμενες παραταξεις...τοτε ιδρυθηκαν ως παραταξεις η ΝΔΣΚ και η ΕΛΚΕ για να σπασουν τις παραδοσιακες παραταξεις...το πειραμα προχωρησε για δυο χρονια με τα γνωστα αποτελεσματα για τους εργαζομενους απωλεια της προυπηρεσιας των νεων,αδιαφανεις προσληψεις,διωξη του εκπροσωπου εργαζομενων αθανοσοπουλου στο δ.σ.,ενοικιαση σπιτιου για τον πρωην προεδρο του πσεεπ απο την εταιρεια και πολλα αλλα που ειναι αγνωστα σους πολλους αλλα σχετικα στους λιγους γνωριζοντες καταστασεων...στο τελος ο χριστοδουλου ειδε το συνδικαλιστικο ξανθο διημιουργημα του να γκρεμοτσακιζεται στο ρεμα που προσπαθησε να ριξει τους αντιπαλους του...και η περιβοητη ρηση του παππου οτι εχει φαει πολλους συνδικαλιστες στην πορεια του εμμελε να επιβεβαιωθει στο προσωπο του συνδικαλιστικου διημιουργηματος του....ενας κατα λαθος κρονος που "εφαγε" το παιδι του...