Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ξεκινάμε !






Άνοιξε ο δρόμος για το συνέδριο της ΝΔ με την πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας.
Μέχρι το 8ο συνέδριο της ΝΔ που ανοίγει τις πόρτες του στις 25 Ιουνίου θα προηγηθεί το προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης στις 20 και 21 Μαρτίου.
Επόμενος σταθμός είναι το Ναύπλιο στις 17 Απριλίου, ενώ το Ηράκλειο Κρήτης θα υποδεχτεί τον πρόεδρο και τα γαλάζια στελέχη στις 25 Μαΐου.
Προσυνεδριακές διασκέψεις για δάφορα θέματα θα γίνουν επίσης σε Χαλκίδα, Θράκη, Ιωάννινα και Λέσβο ενώ στις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συνέδριο οικουμενικού Ελληνισμού στην Αθήνα.









2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνοδευόμενος από το νέο υπασπιστή του (πρώην υβριστή του), από την πυρασφάλεια των ΒΕΕ ΕΛΠΕ, έδωσε το παρών και δήλωσε ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ο Νο 336 της λίστας των 1000... της Ντόρας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ δήλωσε και ο υπασπιστής...
Αλλά... δεν...
Τώρα είναι αργάαααα, αγάπη μου γλυκιάααααα

Ανώνυμος είπε...

αγαπητο ενιαιο γιουσουφακι του ξανθου ζορο ο ν.336 σου στελνει χαιρετισματα απο τον προεδρο Αντωνη Σαμαρα μετα απο την εγκαρδια συνομιλια που ειχαν στο "IMPERIAL" στα πλαισια εκδηλωσης για τα ευρωπαικα συνδικατα με οικοδεσποτη την ΔΑΚΕ...αλλωστε τους συνδεουν οι δυσκολες ωρες του 1993...τοτε που εσυ ειχες φορεσει το κοστουμι του κομματικου φανατισμου και κατηγορουσες τον σαμαρα για πολιτικη προδοσια...καλα την σκηνη του εγκαρδιου χαιρετισμου παρακολουθησε συσωμη η συνδικαλιστικη ηγεσια της ΝΔ αλλα και γνωστος εργατοπατερας της πρωην ΠΕΤΡΟΛΑ που εφυγε κακην κακως απο την αιθουσα απογοητευμενος...βεβαια ξεχνα ο εργατοπατερας οτι μεχρι χθες υβριζε(2007) τον Αντωνη Σαμαρα για πολιτικη προδοσια....παντως εμεις χαιρετιζουμε την επανοδο στην γαλαζια οικογενεια ανθρωπων που στις τελευταιες βουλευτικες εκλογες δηλωσαν δημοσιως την στηριξη τους Γ.Παπανδρεου και επανεκαμψαν στην ΝΔ...Καλορισατε παιδια και επισημα πλεον...το 1993 εχει προηγηθει του 2010 και μαλλον ειναι αργα για καποιους επαγγελματιες κομματικους επισκεπτες...