Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Η Έφη Θώδη έτσι όπως ποτέ δεν την παρουσίασαν τα αδηφάγα Μ.Μ.Ε.

H καλή φίλη και συνυποψήφια Έφη Θώδη είναι θύμα των αδηφάγων Μ.Μ.Ε.

Δεν είναι η πρώτη, ούτε και η τελευταία.

Εδώ δεν σεβάσθηκαν και ξέσκισαν κατά καιρούς, Πολιτικούς, Ιερωμένους, Επιστήμονες, Αθλητές, ακόμα και ανθρώπους από το ίδιο το βρώμικο σινάφι τους, στο βωμό της ακροαματικότητας και του κέρδους τους.

Σιγά μην είχαν αναστολές μπροστά σε μια «λαϊκή καλλιτέχνιδα», πλάσμα ενός κατώτερου Θεού, στα άρρωστα μυαλά των… super stars των τηλεοπτικών σκουπιδιών.

Τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα… και πάλι χάριν της ακροαματικότητας των εκπομπών τους, θέλοντας να αποδείξουν πως αυτοί είναι ανθρωπινότεροι από τους άλλους των διπλανών καναλιών.


Αιδώς Αργείοι !

Αιδώς Αχρείοι !

Δημοτικές εκλογές 2006

Φίλες και φίλοι συμπολίτες του Χαϊδαρίου,
Η δημοτική πρωτοβουλία «Ελεύθεροι δημότες κόντρα στο κύμα» έχει την τιμή να αγκαλιάσει με χαρά στους κόλπους της ακόμα έναν συμπολίτη του δήμου μας, την κυρία Έφη Θώδη.
Η κυρία Θώδη, η Χαϊδαριώτισσα Έφη για εμάς που την αγαπούμε, είναι ένας άνθρωπος που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς είναι γνωστή σε όλους μας μέσα από την πολυετή και επιτυχημένη καλλιτεχνική της διαδρομή.
Είναι μια γνήσια λαϊκή φωνή του τόπου μας, καταξιωμένη καλλιτέχνιδα στον χώρο της, και ιδιαίτερα αγαπητή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η αγάπη της για το τραγούδι και την λαϊκή κουλτούρα γενικότερα ώθησαν την Έφη Θώδη να κάνει τα πρώτα βήματα της καριέρας της ήδη από την εφηβική ηλικία, ξεκινώντας από την ορεινή Καρδίτσα (τόπος καταγωγής της), αντιμέτωπη με τις δύσκολες συνθήκες της επαρχίας και με μοναδικό όπλο και οδηγό την πραγματοποίηση του ονείρου της.
Το ξεκίνημα της καριέρας της αλλά κυρίως η σταδιοδρομία της και η αδιαμφισβήτητη καταξίωσή της μέσα στον δύσκολο καλλιτεχνικό χώρο, καθώς επίσης η αγάπη και ο θαυμασμός του κόσμου προς το πρόσωπό της, αποδεικνύουν πως η Έφη Θώδη, εκτός από αυτοδημιούργητη, είναι μια αληθινή αγωνίστρια της ζωής, με πίστη και αφοσίωση στην πραγματοποίηση των πιο δύσκολων στόχων.
Ως γνήσια καλλιτέχνιδα επί σειρά ετών στην πρώτη γραμμή, η Έφη Θώδη ψυχαγωγεί τον κόσμο με τα τραγούδια της, του χαρίζει την αγάπη της και απολαμβάνει την δική του.
Ως υπεύθυνη και σκεπτόμενη πολίτης του δήμου μας, επιθυμεί να ανταποδώσει την αγάπη και την εκτίμηση που αισθάνεται, προσφέροντας ειλικρινώς τις υπηρεσίες της στους συμπολίτες μας από τις επάλξεις της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η ανιδιοτελής αγάπη και το ενδιαφέρον της για το Χαϊδάρι, όπου ζει μόνιμα αυτή και ο 15χρονος γιος της, η ανησυχία της για τα υπαρκτά προβλήματα που όλοι οι Χαϊδαριώτες αντιμετωπίζουμε και η ξεχωριστή αγάπη της προς τη νεολαία της πόλης μας, την ώθησαν στην απόφασή της να συμμετάσχει σε μια αδέσμευτη, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη κίνηση – όπως είναι η δημοτική πρωτοβουλία «Ελεύθεροι δημότες κόντρα στο κύμα».
Η κυρία Θώδη, η Χαϊδαριώτισσα Έφη, με τις ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ευαισθησίες της και την πολύτιμη εμπειρία της μπορεί να συμβάλλει στην υλοποίηση στόχων και οραμάτων για τον δήμο μας, και καλεί όλους μας να αγωνιστούμε μαζί με επιμονή και αφοσίωση για ένα καλύτερο Χαϊδάρι.
Ας ανταποκριθούμε λοιπόν σε αυτό το κάλεσμα… πέρα από κομματικούς φανατισμούς και προσωπικά συμφέροντα.
Μόνο για το Χαϊδάρι ! ! !
.
Γιατί το αύριο δεν μπορεί να περιμένει…


Φίλες και φίλοι Χαϊδαριώτες,
.
ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ! ! !

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πλέον σε όλους μας, πως ο δήμος του Χαϊδαρίου τα τελευταία χρόνια νοσεί. Ένας δήμος με ιστορία σαν αυτή του Χαϊδαρίου, βρίσκεται σήμερα σε αναπτυξιακό και πολιτισμικό τέλμα καθώς με την πάροδο των χρόνων, η εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση, ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος, αποδείχτηκε ανίκανη να αντιμετωπίσει τα ποικίλα προβλήματα του δήμου μας (κυκλοφοριακό, συντήρηση σχολείων, κ.λ.π.).

Οι υποσχέσεις και τα όμορφα λόγια των εκάστοτε δημάρχων έμειναν στην σφαίρα του ονείρου και αποδείχθηκαν στην πράξη μη εφαρμόσιμα. Η υπομονή των Χαϊδαριωτών εξαντλήθηκε. Είναι κοινή συνείδηση πια σε όλους μας πως την λύση στα προβλήματα που μας ταλανίζουν μπορούμε να την δώσουμε μόνον εμείς οι ίδιοι - οι δημότες - και όχι οι όποιες επιλογές των κομματικών γραφείων. Εμείς οι Χαϊδαριώτες οφείλουμε να προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις-προτάσεις για τα προβλήματα του δήμου μας και να δεσμευθούμε για την εφαρμογή και την βιωσιμότητά τους.
Το κυκλοφοριακό, η στάθμευση, η συντήρηση των σχολικών κτηρίων, τα πεζοδρόμια, η δημιουργία χώρων αναψυχής και πρασίνου, η προστασία και η ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Χαϊδαρίου, η υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων της νεολαίας μας, είναι μερικά από τα υπαρκτά προβλήματα που εδώ και χρόνια περιμένουν την λύση τους.

Ως υπεύθυνη και σκεπτόμενη πολίτης, επιθυμώ να προσφέρω ειλικρινώς τις υπηρεσίες μου στον δήμο μας από τις επάλξεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανταποδίδοντας την αγάπη και την εκτίμηση που τόσα χρόνια μου δείχνετε και για τα οποία σας ευχαριστώ ειλικρινά. Αυτή η αγάπη καθώς και το ενδιαφέρον μου για το Χαϊδάρι και τη νεολαία της πόλης μας, με ώθησαν στην απόφασή μου να συμμετάσχω σε μια αδέσμευτη, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη κίνηση – όπως είναι η δημοτική πρωτοβουλία «Ελεύθεροι δημότες κόντρα στο κύμα» και να βοηθήσω τον καταξιωμένο, ηθικό, δημιουργικό και ικανό υπ. Δήμαρχο ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΩΤΑΤΗ στην δημιουργία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού δήμου.

Πιστεύω πως όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση στόχων για την βελτίωση του δήμου μας. Ας δουλέψουμε όλοι μαζύ με όραμα, με επιμονή και αφοσίωση για ένα καλύτερο Χαϊδάρι, πέρα από κομματικούς φανατισμούς και προσωπικά συμφέροντα. Χωρίς καμμία κομματική τοποθέτηση, παρά μόνον για το Χαϊδάρι μας! Γιατί το αύριο δεν μπορεί να περιμένει…

Με εκτίμηση και πολύ αγάπη προς όλους τους δημότες Χαϊδαρίου,

Έφη Θώδη
.
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΣ ! ! !



Χιλιάδες Χαϊδαριώτες στην πρώτη συγκέντρωση του υποψήφιου δήμαρχου Παντελή Κωτατή

Στην μεγαλύτερη συγκέντρωση δημοτών που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του Χαϊδαρίου, εξελίχθηκε η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση της δημοτικής πρωτοβουλίας «Ελεύθεροι Δημότες κόντρα στο κύμα» και του υποψήφιου δήμαρχου Παντελή Κωτατή.
Η συγκέντρωση έγινε στο Παλατάκι τη Τετάρτη 21 Ιουνίου.
Στους συγκεντρωμένους Χαϊδαριώτες απεύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Κωτατής, στον οποίο εξήγησε τα αίτια που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει τη δημαρχία καθώς και τις προθέσεις του για το τι πρέπει να γίνει για να βγει το Χαϊδάρι από το αδιέξοδο. Ακόμη εξήγησε τον ανεξάρτητο και υπερκομματικό χαρακτήρα της δημοτικής πρωτοβουλίας «ελεύθεροι δημότες κόντρα στο κύμα».
Ακολούθησε μεγάλο γλέντι με τους Χαϊδαριώτες τραγουδιστές Έφη Θώδη και Στέλιο Περπινιάδη, με πολύ χορό στον οποίο πρωτοστάτησαν εκατοντάδες νέες και νέοι.
Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από πολύ νωρίς. Τα καθίσματα είχαν γεμίσει αρκετή ώρα πριν την έναρξη της συγκέντρωσης και ενώ τα συνεργεία που προετοίμαζαν τα ηχητικά και τον φωτισμό δούλευαν ακόμη.
Πρωτόγνωρη ήταν η εικόνα που είδαμε, από όλες τις συνοικίες του Χαϊδαρίου και όλα τα στενά να βγαίνουν μεγάλες ομάδες δημοτών και να κατευθύνονται στο χώρο της συγκέντρωσης.
Με τη λήξη της εκδήλωσης όλα τα στελέχη της πρωτοβουλίας και ο Παντελής Κωτατής ήμασταν εντυπωσιασμένοι από την απίστευτη συμμετοχή του κόσμου, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι και εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας τόσες χιλιάδες δημοτών.
Αυτή η ανταπόκριση μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών αυτού του κόσμου που απέδειξε ότι βαρέθηκε τα ίδια πρόσωπα, τους κομματικούς υποψήφιους και αυτούς που περιμένουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά μέσα από τον δήμο.
Αυτός ο κόσμος απέδειξε ότι είναι έτοιμος να ακούσει την διαφορετική φωνή που υψώνουν οι «ελεύθεροι δημότες κόντρα στο κύμα» και ο καταξιωμένος επαγγελματικά και κοινωνικά υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Κωτατής.


4 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Αυτή η ανάρτηση να μη θεωρηθεί ως προβολή συνδυασμού ή προσώπων, διότι η συγκεκριμένη Δημοτική παράταξη δεν υφίσταται πλέον.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΗΣ?ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ,ΤΑ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ?ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΗΣ?ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ,ΤΑ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ?ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ξέρεις τι είναι να ζητάς τη βοήθεια του Θεού και να πέφτεις στα νύχια των εκπροσώπων του, επι της γης;