Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Λερναία Ύδρα η μεταπολίτευση...


Για να μαθαίνουν οι νεότεροι που σήμερα γελούν με τα καραγκιοζιλίκια της ΕΡΤ... Κάπως έτσι έστησαν πριν από χρόνια την παραμύθα και το μνημείο του Πολυτεχνείου... Λερναία Ύδρα η μεταπολίτευση... Είναι ακόμα εδώ και δεν λέει να ξεψυχήσει...






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι «νεκροί της ΕΡΤ» αποτελούν άλλο ένα ταμπού που όσο δεν σχολιάζεται και δεν καταρρίπτεται εν τη γενέσει του τόσο διαιωνίζεται ως μύθος. Εντάξει, είναι αλήθεια πως πολλοί από τους μύθους της Μεταπολίτευσης έχουν πλέον ξεθωριάσει και ορισμένοι αναζητούν νέα αφηγήματα, ωστόσο το να φλομώνουμε τον κόσμο με δήθεν ηρωικά παραμύθια που δεν έχουν καμμία ιδεολογική βάση, εξυπηρετούμε μόνο τον λαϊκισμό.
«Νεκροί της ΕΡΤ» δεν υπάρχουν γιατί δεν μπήκε κανένα τανκ στο Ραδιομέγαρο.
«Νεκροί της ΕΡΤ» δεν υπάρχουν γιατί δεν βασανίστηκε κανείς από παρακρατικούς.
«Νεκροί της ΕΡΤ» δεν υπάρχουν γιατί το να χάνει την ζωή του από φυσικά αίτια άσχετα με το εργασιακό καθεστώς στην ΕΡΤ δεν τον κάνει ήρωα. Δυστυχώς.
«Νεκροί της ΕΡΤ» δεν υπάρχουν γιατί η έκφραση και μόνο αποτελεί ύβρι προς αυτούς που έχασαν την ζωή τους για την Δημοκρατία σε αυτήν την γωνιά του πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Θα δείτε σε λίγα χρόνια ότι αν πείτε πως δεν υπήρξαν νεκροί στην ΕΡΤ, θα σας φωνάζουν φασίστες, τραμπούκους, ακροδεξιούς, Χρυσαυγίτες κτλ....
Κάτι μου θυμίζει...