Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Εχθρός του καλού… το καλύτερο ! ! !

Ενδεχόμενη Αλλαγή Προγράμματος Βάρδιας.

Δείτε και μελετήστε το παρακάτω Πρόγραμμα Βάρδιας, κλικάροντας επάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.

Ο συνάδελφος των ΒΕΑ Ι. Π. Πέππας, γνωστότερος ως Γιάγκουρας, απευθυνόμενος στους συναδέλφους του Ασπροπύργου και της Ελευσίνας, μας έστειλε το βελτιωμένο, σε σχέση με αυτό που ακολουθούμε, πρόγραμμα βάρδιας και σας το παρουσιάζω.

Όποιος θέλει να το δει σε εύρος 5ετίας και για όλα τα ψηφία, μπορεί να ζητήσει να του το στείλουμε με E-Mail.

11 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Θεωρώ σημαντικό το ότι δεν ξεκινάς τα πρωινά μετά τα βραδινά !
Αυτή η αλλαγή δεν αντέχεται ! ! ! ! !
Έχουμε καταντήσει ζόμπι…
Επιπλέον κερδίζουμε βγαίνοντας, αλλά και ερχόμενοι από το μεγάλο ρεπό.
Το βλέπω καλύτερο, μακάρι να περπατήσει…

Ανώνυμος είπε...

Θα μας φάνε η αλχημίες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο πρόγραμμα!Θα βγαίνουμε σε Repo μετά το νυχτερινό για να κοιμόμαστε!!!.

Vaggelis Karpouzas είπε...

«PAIDIA EINAI TO KALUTERO KAI PIO ANTHROPINO PROGRAMMA !!!»

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ,διαφωνω με τη φιλοσοφια του Γιαγκουρα και εξηγουμε.
Στο προγραμμα υπαρχουν 3 σημαντικα προβληματα :

Α)Ο ανθρωπινος οργανισμος δεν μπορει να μεταβαλει το ωραριο εργασιας απο το 10ημερορεπο σε νυχτα.Επισης απο 7πρωινα δεν γυρνας σε Νυχτα καθολου ευκολα .Θα κουτουλαμε τα πρωτα βραδια!

Β)Το οτι μειωνει το 11ημερο ρεπο εστω και κατα μια μερα ειναι σημαντικο ΛΑΘΟΣ!

Γ)Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν αλλαζει οπως αναφερει ο ιδιος το προγραμμα των ψηφιων που βγαινουν σε ρεπο το Πασχα (συνεχιζει να βγαινει 6Πασχα συνεχομενα).

Περιμενα περισσοτερη τολμη και το ζητουμενο απο ολους εμας που δουλευουμε βαρδια ειναι η εφαρμογη επιτελους 6ψηφιων Βαρδιας για πιο Ανθρωπινο Προγραμμα.

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Φίλε μου,

α) στο σημερινό πρόγραμμα οι ώρες που μεσολαβούν ανάμεσα στο πρωϊνό (15:00) της Τετάρτης και το απογευματινό (15:00) της Παρασκευής είναι 48. Στο προτεινόμενο οι ώρες αυτές γίνονται 56 (Τρίτη 15:00 ~ Πέμπτη 23:00). Γυρίστηκε σε νύχτα ώστε να μπορούμε να βγαίνουμε σε 10ήμερο από απόγευμα και να μη πηγαίνει στράφι μια ολόκληρη -ουσιαστικά η Παρασκευή- μέρα του ρεπό μας, όπως σήμερα, το οποίο ....

β)...είναι 10ήμερο, αλλά ουσιαστικά 11ήμερο, μιας και μεσολαβούν ακριβώς 11 ημέρες από την έξοδό μας το βράδυ (23:00) της Πέμπτης μέχρι την επάνοδό μας το βράδυ (23:00) της Δευτέρας. Στο σημερινό κερδίζεις επιπλέον μόνο 8 ώρες φεύγοντας το πρωΐ (07:00) της Παρασκευής και επιστρέφοντας το απογευματινό (15:00) της Τρίτης, όσο ....

γ)...αφορά το Πάσχα, κυριολεκτικά ...τυχαίνει να παραμένει το ίδιο, ώστε να διατηρηθεί η τωρινή σειρά. Μια σειρά για την οποία είχα δώσει αγώνα το 1996 στα ΕΛ.Δ.Α. ώστε να εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα που το είχα βγάλει σε διάρκεια 15ετίας και ισομοίραζε την εορτή του Πάσχα. Είναι στη διάθεση του καθενός να το δει. Τώρα πλέον δύσκολα ένα ψηφίο που έχει κάνει 9 χρόνια μέσα θα δείξει την διάθεση να συνεργαστεί ώστε να εφαρμοστεί αυτό που λέω.

Τα 6 ψηφία Βάρδιας είναι το ευκταίο, με προσλήψεις όμως και spare άτομα στα πόστα, και Ο Χ Ι με κατάργηση πόστων όπως έγινε το 2005.

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Και κάτι άλλο ...

το πρόγραμμα πλησιάζει αρκετά το πρόγραμμα του ονειρικού 35ωρου. Η μόνη εικόνα που έχω από αυτό είναι το πρόγραμμα που δουλεύει η Mobil στο διυλιστήριό της (Αιθυλένιο, Πολυαιθυλένιο, Προπυλαίνιο, Πολυπροπυλαίνιο, Εστέρες, Ελαστομερή, Συνθετικά), στη Notre-Dame-de-Gravenchon, στη Γαλλία.

Ένα πρόγραμμα ΠΛΗΡΟΥΣ 35ωρου, που δεν δουλεύεις ποτέ πάνω από 4 ημέρες, (ακόμα και τα πρωϊνά τα σπάει σε 4 - 3) και ΠΑΝΤΑ ενδοιάμεσα στις αλλαγές των βαρδιών μεσολαβούν 2 ή 3 εναλλάξ μέρες ρεπό.
Και εκεί μετά τα πρωϊνά γυρίζουν σε νύχτα και μετά απόγευμα.
Φυσικά, δεν υπάρχουν 11ήμερα ρεπό και η κανονική άδεια είναι ΕΞΩ από το πρόγραμμα.

Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.

Επαναλαμβάνω,
όλα αυτά είναι στη διάθεση του καθενός να τα δει και να συγκρίνει.

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Στο ποστάρισμα 19 Μαρτίου 2010, 23:35 εκεί στο γ) που λέω

"....ώστε να εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα που το είχα βγάλει σε διάρκεια 15ετίας και ισομοίραζε την εορτή του Πάσχα." εννοώ ότι τρέχοντας το σημερινό πρόγραμμα, κατά το τετραήμερο Μεγ. Παρασκευή-Μεγ. Σαββάτο-Κυριακή του Πάσχα-Δευτέρα του Πάσχα, άλλαζαν με τέτοιο τρόπο τα ψηφία ώστε ανά 5ετία να εορτάζουν το Πάσχα στην: ΟΙΚΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΙΚΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ και ξανά απ' την αρχή.

Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε στις 17 Μαΐου του 1996.