Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ο κόσμος Δυτικά υποφέρει, η Κυβέρνηση το έχει πάρει χαμπάρι;

Εδώ και 3 μήνες παρακολουθεί όλος ο κόσμος της εργασίας και γενικότερα οι πολίτες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή του Θριάσιου το θέατρο του παραλόγου.

Μιλάμε για το έργο που εξελίσσεται στο κέντρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου στο κομμάτι από Ασπρόπυργο έως Ελευσίνα. Ξεκινώντας από τους φωστήρες που μελέτησαν το έργο, από αυτούς που έδωσαν εγκρίσεις και από όλους όσους ελαφρά τη καρδία συγκατένευσαν, φθάνουμε σε όσους ανέχθηκαν και ανέχονται αυτό το αίσχος παριστάνοντας τις υπηρεσίες.

Η Περιφέρεια μάλλον αγνοεί ότι υπάρχει Δυτική Αττική και περιοχή Θριάσιο Πεδίο, όπου δραστηριοποιείται η μισή βαριά και μεσαία βιομηχανία της χώρας και πάνω από το 70% του logistic.  Απλά παριστάνει ότι υπάρχει.

Αλήθεια, είναι ικανοί σε επόμενο έργο ή ακόμα και σε αυτό να μας πουν ότι φταίμε που δεν μετακομίσαμε κάτοικοι, εργαζόμενοι κι επιχειρήσεις για ένα εξάμηνο, ν’ αφήσουμε ανεμπόδιστη την εργολαβία να εξελιχθεί, αλλά πιστεύουμε ό,τι σε επόμενο έργο θα βγάλουν οδηγία να εγκαταλείψουμε την περιοχή.

Αλήθεια, έχουν οδηγήσει ποτέ σε καθημερινή να πάνε στην δουλειά τους και να θέλουν 2,5 για την διαδρομή Περιστέρι Ελευσίνα ή το μεσημέρι να ξεκινούν το σημειωτόν από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι την Χαλυβουργική.   Πιθανά να τους λέμε άγνωστες λέξεις.

Επειδή όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το αίσχος, αποκλείεται να έχουν στοιχειώδη ευθιξία, τους παρακαλούμε να ξυπνήσουν από την μακαριότητά τους και να ανασκουμπωθούν, ώστε να επιτελέσουν   βασικά πράγματα που απαιτεί ο ρόλος τους.   Δεν ζητάμε να κάνουν τα δύσκολα γιατί μάλλον δεν είναι ικανοί.

Εάν αυτό που εξελίσσεται και θα τραβήξει μέχρι τέλος Αυγούστου απ’ ότι λέγεται, για εσάς κύριοι είναι κανονικότητα, για εμάς το λιγότερο είναι αθλιότητα.

Πάψτε λοιπόν να ζείτε σε δικό σας κόσμο ευτυχισμένο και ελάτε σε επαφή με την πραγματικότητα και αντιμετωπίστε την.


   

Δεν υπάρχουν σχόλια: