Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Καλοκαιρινές διακοπές στο Messinian Icon με την απερίγραπτη θέα!!!


Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές μας στο Messinian Icon με την απερίγραπτη θέα και την απίστευτη εξυπηρέτηση είναι γεγονός.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κατάλυμα με ποιοτικά υλικά κατασκευής, σε μια υπέροχη τοποθεσία με καταπληκτική θέα, ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό, άριστη καθαριότητα και εξαιρετικό φαγητό.
Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα του νομού Μεσσηνίας άνοιξε φέτος το Πάσχα στην Κάτω Βέργα, μόλις επτά χιλιόμετρα από το κέντρο της Καλαμάτας.
Το 5 αστέρων Messinian Icon, όπως και τα ξενοδοχεία Messinian Bay και Comfy Boutique που επίσης βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, ανήκουν στην οικογένεια Πατριαρχέα.
Το Messinian Icon διαθέτει 34 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο, δύο εξωτερικές πισίνες, ένα πλήρως εξοπλισμένο fitness center, εσωτερική παιδική χαρά, parking κ.ά.
Ο προσανατολισμός του ξενοδοχείου επιτρέπει, τόσο από τα δωμάτια όσο και από όλους τους κοινόχρηστους χώρους, την απρόσκοπτη θέα προς το Μεσσηνιακό Κόλπο και την πόλη της Καλαμάτας. 
Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα βρείτε απίθανες παραλίες για να απολαύσετε τα θαλάσσια μπάνια σας, σύγχρονα Μουσεία, καθώς και πολλούς Αρχαιολογικούς ή Εκκλησιαστικούς προορισμούς.  
Εμείς είμαστε ακόμα εδώ και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!














































Δεν υπάρχουν σχόλια: