Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Μεσσηνιακά προϊόντα στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος!!!


Συμπατριώτες μας από τους Χράνους, το Πεταλίδι και τη Μεσσήνη, με τα εκλεκτά προϊόντα τους, συναντήσαμε απόψε στη 18η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex που πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 6 έως και την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.
Η Foodex που είναι από τις παλαιότερες εκθέσεις του είδους της και πραγματοποιείται τα τελευταία 7 χρόνια, θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς που δίνει την ευκαιρία σε εταιρείες και παραγωγούς από όλη την Ελλάδα να παρουσιάσουν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους στο πολυάριθμο κοινό που επισκέπτεται τη διοργάνωση.
Ειδικά οι τελευταίες διοργανώσεις έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία λόγο της συνεργασίας με την ΕΡΤ με την οποία πραγματοποιούνται από κοινού δράσεις συλλογής τροφίμων οι οποίες προβάλλονται από τις τηλεοπτικές συχνότητες δίνοντας στη διοργάνωση κύρος και επιπλέον επισκεψιμότητα.
Στη φετινή έκθεση, σαράντα περίπου επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν διατροφικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στο κέντρο της Αθήνας παρασύροντας τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.
Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από επτά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!



































Δεν υπάρχουν σχόλια: