Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ο Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος βράβευσε τους νέους φοιτητές!!!


Σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εορταστική Εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου στην οποία κάθε χρόνο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αλέξιος βραβεύει τους νέους της Μητροπόλεως που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. της χώρας μας.
Εμείς είχαμε την τύχη για τρίτη φορά να παραβρεθούμε στην καθιερωμένη σεμνή εκδήλωση, αφού μετά την Σταυρούλα και τη Βασιλική, φέτος ήταν η σειρά του Παναγιώτη
Τον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου κατέκλυσαν συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους εκατοντάδες νέοι φοιτητές και φοιτήτριες από τους επτά Δήμους της Μητροπόλεως (Νικαίας, Κερατσινίου, Κορυδαλλού, Περάματος, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας), οι οποίοι έλαβαν από τα χέρια του Ποιμενάρχου έναν έπαινο, μία Εικόνα της Παναγίας, την Καινή Διαθήκη και το Ημερολόγιο της Μητροπόλεως, ως ευλογία για το νέο ξεκίνημα της ζωής τους. Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς όλους πατρικό χαιρετισμό και ευχές για επιτυχία και πρόοδο.
Να σημειώσουμε ότι η Ιερά Μητρόπολη Νικαίας, με την προσωπική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου κ. Αλεξίου, δραστηριοποιείται έντονα στο νεανικό τομέα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λειτουργία των Νεανικών Κατηχητικών Συντροφιών σε όλες τις Ενορίες αλλά και με τη λειτουργία των Πρότυπων ιδιόκτητων Κατασκηνώσεων στη Στεφάνη Βοιωτίας, που φιλοξενούν πάνω από 1000 παιδιά κάθε καλοκαίρι.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: