Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πολλά σχολεία για εκδρομή στην Καλαμάτα!!!


Πολλά σχολεία για εκδρομή στην Καλαμάτα, μεταξύ των οποίων και το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου, των δικών μας παιδιών, αλλά και το 3ο Λύκειο Χαϊδαρίου!!!


Την ικανοποίησή του διότι πολλά σχολεία επιλέγουν την Καλαμάτα για τις εκδρομές τους, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα παιδιά μένουν πολύ ευχαριστημένα, εξέφρασε ο Δήμαρχος μιλώντας χθες στους δημοσιογράφους.
Ο Παναγιώτης Νίκας ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Το Δημαρχείο έχει μεταβληθεί σε σχολική αίθουσα. Ανεβοκατεβαίνουν εδώ σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα και τους πληροφορούμε για την ιστορία και τις προοπτικές της πόλης. Χαίρομαι για το ενδιαφέρον των νέων παιδιών και για το γεγονός ότι το βράδυ τα μαγαζιά της Καλαμάτας είναι πλημμυρισμένα από νεαρό κόσμο, γιατί προστίθεται ζωντάνια στην πόλη.
Ευχαριστώ, δε, τους επαγγελματίες, που μόνον καλά λόγια έχουν να μας πουν τα παιδιά γι’ αυτούς. Δεν αναφέρθηκε ούτε ένα περιστατικό εκμετάλλευσης. Τα ερωτώ τα παιδιά αν μένουν ευχαριστημένα και χαίρομαι γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα παράπονο. Αυτό είναι τιμή για την πόλη και για τους επαγγελματίες.
Να ξέρουν όλοι ότι τα σχολεία που έρχονται στην Καλαμάτα είναι η ζωντανή διαφήμιση για την πόλη, στους γονείς, στους φίλους, στο περιβάλλον τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια: