Τρίτη 21 Απριλίου 2015

21η Απριλίου 1967 - 21η Απριλίου 2015



21η Απριλίου 1967 - 21η Απριλίου 2015

Η χώρα συνεχίζει να πορεύεται με Προεδρικά Διατάγματα... Στο διηνεκές!!! 


Ό,τι μετρητό υπάρχει σε δημόσιους οργανισμούς, Δήμους, Περιφέρειες, ΝΠΔΔ, Εταιρείες του Δημοσίου μεταφέρεται υποχρεωτικά στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Για ποιον λόγο;
Για να πληρωθούν για έναν μήνα ακόμη μισθοί και συντάξεις του Δημοσίου, άντε και καμιά δόση στο ΔΝΤ.
Και μετά τι;
Τι ρωτάω θα μου πεις...
Και δεν σχολιάζω το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που κατακεραύνωνε την όντως απαράδεκτη κατάχρηση της προηγούμενης κυβέρνησης σε προεδρικά διατάγματα τα έχει ξεσκίσει. Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου... Ούτε τον πειθήνιο Πάκη που εξαργυρώνει την απρόσμενη εκλογή του με καραμπινάτη αντισυνταγματική ενέργεια. Θα σχολιάσω όμως την ημερομηνία έναρξης της ισχύος του Προεδρικού Διατάγματος: 17/3/2015!!!
Γιατί αναδρομικά;
Μα για να νομιμοποιήσει τις μεταφορές χρημάτων από Ασφαλιστικά Ταμεία και από την Περιφέρεια Αττικής (και όσες άλλες δεν ξέρουμε) οι οποίες νομικά έμπαζαν από παντού.
Τέτοια απροκάλυπτη περιφρόνηση στη νομιμότητα!!!

Ζήτω η μέρα που είναι σήμερα!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΌ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΩΣ Η "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΧΩΡΙΣ ΤΑΝΚΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα πραξικοπήματα στην Ελλάδα την 21η Απρίλη γίνονται. χο χο χο

BENEAS GEORGIOS είπε...

Γεύση… Δούρου έχει η αναδρομική ισχύ της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά. Τα είχε σπρώξει από τον Μάρτη το Ρενάκι παρά τις ενδοπαραταξιακές αντιρρήσεις και τα ΟΧΙ των άλλων παρατάξεων και ήταν εκτεθειμένο.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο, οι πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου ήταν Πατριώτες ενώ οι Συριζαίοι ΟΧΙ! Κάθε σύγκριση των 2 περιπτώσεων εντελώς άστοχη.