Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αποθρασύνονται στα ΕΛΠΕ!!!


Αρ. Πρωτ: …269… Ασπρόπυργος 12/09/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συνδικαλιστική δράση που ασκείται εντός των ορίων του Συντάγματος, του Νόμου και των συμφωνηθέντων σε κάθε επιχείρηση, πρέπει να διευκολύνεται από την εκάστοτε διοίκηση και δεν μπορεί να αποτελεί λόγο για υπηρεσιακή υποβάθμιση.
Το τελευταίο χρονικά περιστατικό συναδέλφου ο οποίος βαθμολογήθηκε δυσμενώς μόνο και μόνο γιατί άσκησε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά του να συνδικαλίζεται, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων γεγονότων που εμποδίζουν την ελευθερία σκέψης και διακίνησης ιδεών στα ΕΛΠΕ και στοχοποιούν το δικαίωμα των εργαζομένων να υπερασπίζονται τις κατακτήσεις τους. Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτά αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά, προερχόμενα από υπερβάλλοντα ζήλο συγκεκριμένων στελεχών και δεν αποτελούν πολιτική της ίδιας της Εταιρείας.
Υπενθυμίζουμε πως οτιδήποτε στραγγαλίζει τη συνδικαλιστική δράση στο χώρο των ΕΛΠΕ, αφορά εν δυνάμει κάθε εργαζόμενο, είτε είναι εκλεγμένος είτε όχι.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε την επανάληψη παρόμοιων φαινομένων και είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τη νόμιμη συνδικαλιστική δράση και τη δημοκρατία σε διαδικασίες και θεσμούς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΡΟΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: