Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος Τσώνης για τον Δήμο της Μεσσήνης!!!


ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ:

Ο συνδυασμός μας είναι Α-ΝΕ-ΞΑ-ΡΤΗ-ΤΟΣ, χωρίς κηδεμόνα, ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΣ, με την έννοια ότι δεν επιδιώξαμε να πάρουμε χρίσμα στα κρυφά ή στα φανερά από κανέναν.
Δεν ξεροσταλιάσαμε στους διαδρόμους και τα γραφεία κομματικών επιτελείων για να μας πούνε ότι είμαστε καλά παιδιά και να μας δώσουν χρίσμα λες και είναι η ιερά σύνοδος.
Σεβόμαστε τα κόμματα επειδή αποτελούν θεσμό της Δημοκρατίας όπως λέει το Σύνταγμα μας.
Αυτή η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας δίνει την ελευθερία να κοιτάμε στα μάτια μόνο εσάς, τους πολίτες και το κυριότερο ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ γιατί δεν έχουμε δεσμεύσεις.
Ανεξάρτητος όμως δε σημαίνει συνδυασμός χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ, δε σημαίνει Α-ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΚΟΣ, αφού όλα στη ζωή είναι πολιτική.
Η οργάνωση και η διοίκηση του Δήμου, οι υποδομές, η ιεράρχηση των προβλημάτων, η πρωτοβάθμια περίθαλψη, η κοινωνική προστασία, το περιβάλλον, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ που απαιτούν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
Με αυτή λοιπόν την έννοια ο συνδυασμός μας ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
Εμείς σαν την αλογόμυγα θα ενοχλούμε διαρκώς την κεντρική εξουσία- όποια και αν είναι αυτή- για τα δίκαια των δημοτών μας και δεν θα λέμε σα σκλαβάκια συνέχεια ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ για να μην κακοκαρδίσουμε τα πολιτικά αφεντικά μας.
Μαζί μας είναι άνθρωποι από όλους τους κομματικούς χώρους, από κοινωνικούς φορείς, από όλα τα επαγγέλματα, άνθρωποι από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, νέοι εργαζόμενοι, νέοι επιστήμονες, γυναίκες, παλιοί με πείρα και νέοι με φλόγα.
Εσείς και Εμείς. Εμείς και Εσείς θα αλλάξουμε τα πράγματα στο ΔΗΜΟ.
Για να γίνει ο Δήμος αυτό που λέει το όνομα του ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ. Να πάψει επιτέλους να είναι ακόμα μια απρόσωπη δημόσια υπηρεσία σαν την ΕΦΟΡΙΑ ή την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.
Να ξαναγίνει πράξη αυτό που έλεγε ο λαός μας... ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, να μην θέλεις αίτηση με δύο ευρώ χαρτόσημο για να δεις ΤΗΝ... ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
Να πάψει να είναι χώρος που βολεύονται οι κολλητοί, κομματικοί και προσωπικοί φίλοι. Να καθορίσει επιτέλους το μέλλον της η ίδια η κοινωνία και να μην καθορίζουν τις τύχες μας παρατρεχάμενοι φανεροί και κρυφοί, συμβουλάτορες και μυστικοσύμβουλοι.
Ελάτε μαζί μας σ΄ αυτό το ωραίο ταξίδι, με ένα και μοναδικό κίνητρο, ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Ελάτε να γίνουμε από ΘΕΑΤΕΣ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
Να μην χαρίσουμε την αγάπη για τον τόπο μας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
Ότι στραβό συμβαίνει στη δήμο μας δεν οφείλεται ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ αλλά και στην απάθεια και την αδιαφορία ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΩΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: