Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από την εκδήλωση της ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!


Την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα του Café Corner Palace στο Χαϊδάρι πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας από την ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των Εθνικοτοπικών Συλλόγων της πόλης μας, της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Χαϊδαρίου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Καραπέτρος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τοκατλίδου. Ο κ. Καραπέτρος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια της Γεν. Γραμματέως Αντιγόνης Τσαμπάζογλου, εκφράζοντας τη βαθιά οδύνη του για το γεγονός. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό οι Μακεδόνες Τάκης Λουκανίδης και Ανέστης Βλάχος.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση των σκοπών της Ενώσεως, ενώ προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους εκλεκτά εδέσματα της Μακεδονικής γαλακτοβιομηχανίας Κρι-Κρι.

Το χορευτικό συγκρότημα, κλείνοντας την εκδήλωση, έκλεψε την παράσταση με τους Μακεδονικούς χορούς.

Εντύπωση μας προκάλεσε η παρουσία του πρώην Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Κυριάκου Ντηνιακού ο οποίος προσήλθε από τους πρώτους στην εκδήλωση για να αποχωρήσει κάποια στιγμή διακριτικά. Ο κ. Ντηνιακός είναι κάθε χρόνο παρών στην εκδήλωση και το ίδιο έπραξε και φέτος παρόλο που την ίδια ώρα ήταν προγραμματισμένη η πρώτη επίσημη ομιλία σε κινηματογράφο της πόλης, του γιού του και Υποψήφιου Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού. 

Θέμα συζήτησης στα τραπέζια των παρευρισκομένων ήταν οι προσεχείς Δημοτικές εκλογές, ενώ δόθηκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στους Υποψηφίους να συστηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις. Στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν διακρίναμε τους Ανδρέα Μποζίκα, Κώστα Φουρλή, Ηρακλή Δρούλια, Κώστα Ασπρογέρακα, Τάσο Λυμπέρη και Θοδωρή Σπηλιόπουλο. Ο Μιχάλης Σελέκος απουσίαζε εκτός Αθηνών και τον εκπροσώπησε ο Κώστας Βορρέας, ενώ συζητήθηκε η απουσία της Ελένης Καμπόλη. Απών ήταν και ο απερχόμενος Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας που τον εκπροσώπησε ο Τάσος Λυμπέρης όπως δήλωσε κατά την είσοδό του στους διοργανωτές... Πάντως είχε αποχωρήσει όταν τον αναζήτησαν για να απευθύνει χαιρετισμό, αναλαμβάνοντας να το κάνει η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευθερία Τοκατλίδου... 

Μετά το πέρας της εκδηλώσεως ακολούθησαν Αρχαιρεσίες στα γραφεία της Ένωσης έως αργά το απόγευμα, στις οποίες εξελέγησαν και συνήλθαν σήμερα σε σώμα οι κάτωθι: Καραπέτρος Απόστολος Πρόεδρος, Στάθης Αθανάσιος Αντιπρόεδρος Α', Καριοφύλλης Κων/νος Αντιπρόεδρος Β', Κριδερά Αγγελική Γεν. Γραμματέας, Τσαμπάζογλου Σάββας Ταμίας, Καραλιώτας Ιωάννης Υπ. Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου, Δημητριάδη Κυριακή Υπ. Χορού, Καραγιάννης Αστέριος Υπ. Γραφείου & Εκδηλώσεων, Υφαντούδας Αθανάσιος Πρόεδρος Εξελεγκτικής Επιτροπής, Μίχος Χρήστος Μέλος Δ.Σ., Παπαδοπούλου Αναστασία Μέλος Δ.Σ. 

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ!















Δεν υπάρχουν σχόλια: