Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Χαϊδάρι έγινε και η Καλαμάτα ! ! !



Σκηνές παρόμοιες με αυτές που ζήσαμε στο Χαϊδάρι πριν λίγες μέρες εκτυλίχτηκαν πριν από λίγο στο Ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας στην οδό Υπαπαντής, όπου εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στο φούρνο του γνωστού Μεσσήνιου διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο φούρνος καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ από την ισχυρότατη έκρηξη προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο σημείο, αλλά και σε διπλανά κτήρια και καταστήματα.
Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο τόσο η Αστυνομία, όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Μεσσηνίας.
Η Ασφάλεια Καλαμάτας ανέλαβε την διαλεύκανση της υπόθεσης καταγράφοντας τις υλικές ζημιές.
Ευτυχώς λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ από τύχη γλίτωσε ο Κωσταντινέας που συνήθως αυτή την ώρα εργάζεται στην επιχείρησή του.
Θυμίζουμε ότι στις 22 Μαρτίου του 2011 άγνωστοι είχαν βάψει με σπρέι το αρτοποιείο, μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα (2-1), ενώ άλλη μια οδυνηρή έκπληξη περίμενε το Μεσσήνιο διαιτητή τον περασμένο μήνα μετά τον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό (1-0) όταν διαπίστωσε ότι η τζαμαρία της πρόσοψης ήταν σπασμένη από μια τεράστια πέτρα που βρέθηκε στο εσωτερικό του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: