Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ! Παραδόθηκε χθες στην κυκλοφορία η δεύτερη σήραγγα Αρτεμισίου !

Χρειάστηκαν μόνο 20 χρόνια ! ! !
.
Τέλος οι στροφές της Μεγαλόπολης ως το τέλος του χρόνου με την παράδοση του τμήματος Αθήναιο – Λεύκτρο και τη σήραγγα Ραψομάτη.

Το τμήμα Τρίπολη – Αθήναιο με τη σήραγγα Καλογερικού παραδίδεται τον Αύγουστο του 2010.

Το τμήμα Λεύκτρο – Καλαμάτα (συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος που άνοιξε η γη και το κατάπιε) παραδίδεται τον Ιούλιο του 2011.

Οι ανακατασκευές στον Κόρινθος – Τρίπολη ολοκληρώνονται τον Μάρτιο του 2010 εκτός από τη σήραγγα της Στέρνας και τις διευθετήσεις στο Σπαθοβούνι που θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο του 2010.

Τελευταίο το 2012 παραδίδεται το τμήμα του νέου αυτοκινητόδρομου Λεύκτρο – Σπάρτη.


Στην καρακοσμάρα του ο υπεύθυνος του Τομέα Δημοσίων Έργων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης που είπε «το ανέκδοτο της ημέρας» μιλώντας για μεγάλες καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα παράδοσης του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, από τη σημερινή Κυβέρνηση !

Ξέχασε το τμήμα που κατασκευάστηκε και βυθίστηκε στην πρώτη μπόρα εκεί στη Νεμέα, ξέχασε το τμήμα που εξαφανίσθηκε από τις κατολισθήσεις στα Παραδείσια και κατασκευάστηκε επί των ημερών τους, ξέχασε την ξεχασμένη επί 20 χρόνια δεύτερη σήραγγα στο Αρτεμίσιο… και δεν βλέπει αυτό που βλέπουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια που ταξιδεύουμε στον Κόρινθος – Τρίπολη… ότι τον ξηλώνουν και τον φτιάχνουν από την αρχή... γιατί και αυτό το κομμάτι με τις ανάποδες κλίσεις στις στροφές και τις τσακισμένες μπάρες, ήταν δικό τους άχρηστο έργο…
.
Της Βασούλας τους και του Λαλιώτη τους…


1 σχόλιο:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Όπως γράφουν και οι τοπικές εφημερίδες για τη δεύτερη σήραγγα του Αρτεμισίου, πρόκειται για το… 8ο ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ! (Που επιτέλους παραδόθηκε στην κυκλοφορία).