Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

ΕΛΠΕ: Κανένα πρόβλημα στην αγορά καυσίμων!!!


Διαβεβαιώσεις για την επάρκεια των καυσίμων και την κανονική λειτουργία των πρατηρίων δίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΠΕ κ. Γρηγόρης Στεργιούλης με αποψινή του δήλωση.
Ο κ. Στεργιούλης τονίζει συγκεκριμένα τα εξής:
1) Τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ λειτουργούν κανονικά εξασφαλίζοντας πλήρως τις ανάγκες τις αγοράς.
2) Τα ΕΛΠΕ διατηρούν αποθέματα καυσίμων για πολλούς μήνες.
3) Είναι εξασφαλισμένη και η περαιτέρω προμήθεια των διυλιστηρίων μας με "αργό πετρέλαιο".
4) Τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και ΒΡ λειτουργούν κανονικά με απόλυτα εξασφαλισμένη την τροφοδοσία τους.
5) Οι πελάτες των πρατηρίων δύνανται, όπως πάντα, να εξυπηρετηθούν πληρώνοντας με κάθε νόμιμο τρόπο (μετρητά, κάρτες κ.λπ.).
Οτιδήποτε άλλο, τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και εξυπηρετεί σκοπιμότητες.
Η ζήτηση στην αγορά καυσίμων ήταν από χθες αυξημένη, ωστόσο όπως επισημαίνεται και από πηγές των εταιρειών εμπορίας αλλά και των βενζινοπωλών ο εφοδιασμός γίνεται κανονικά.


2 σχόλια:

GEORGIOS BENEAS είπε...


29/06/2015

Ανακοίνωση ΕΚΟ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Η Διοίκηση των εταιρειών ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ανακοινώνει ότι όλα τα ιδιολειτουργούμενα, ελεγχόμενα καθώς και τα πρατήρια τρίτων που φέρουν τα σήματα ΕΚΟ & ΒΡ και τα οποία είναι συμβεβλημένα με το τραπεζικό σύστημα, αποδέχονται πιστωτικές, χρεωστικές και κάρτες στόλου των καταναλωτών.

GEORGIOS BENEAS είπε...

Τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν για τη διασφάλιση του ομαλού εφοδιασμού της αγοράς καυσίμων, μετά την εφαρμογή των μέτρων «τραπεζικής αργίας», επισημαίνουν τα Ελληνικά Πετρέλαια, σημειώνοντας, παράλληλα ότι η διάθεση καυσίμων από όλες τις εγκαταστάσεις του ομίλου προς την αγορά διεξάγεται με ικανοποιητικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, τα ΕΛΠΕ:

- Προχώρησαν αμέσως σε αύξηση των πιστώσεων που παρέχουν σε μεγάλες φερέγγυες ελληνικές επιχειρήσεις.
- Διατήρησαν το σύνολο των μέχρι σήμερα συνήθων τρόπων συναλλαγής είτε με εμβάσματα είτε με επιταγές εντός των πιστωτικών ορίων.
- Αποδέχθηκαν την πραγματοποίηση πληρωμών και με μετρητά για διευκόλυνση των συναλλασσομένων, χωρίς περιορισμούς στο ποσό.
- Επέκτειναν το χρόνο λειτουργίας των εγκαταστάσεων τους, με σκοπό την πλήρη κάλυψη του συνόλου των αναγκών των πελατών τους.

«Τα Ελληνικά Πετρέλαια, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα συνεχίσουν να αποτελούν εγγυητή του ομαλού εφοδιασμού της αγοράς με καύσιμα με απόλυτο σεβασμό στους πελάτες τους και τους Έλληνες καταναλωτές».