Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εθελοντική αιμοδοσία στην Ενορία Αγίας Μαρίνας Κουνελίων Χαϊδαρίου!!!


Όλοι μας έχουμε βιώσει την αγωνία όταν βρεθούμε στην δύσκολη θέση να αναζητήσουμε αίμα, ζητώντας την βοήθεια φίλων, συγγενών, γνωστών και αγνώστων αλλά και τραπεζών αίματος.
Την ερχόμενη Κυριακή 1η Ιουνίου θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας Κουνελίων στο Χαϊδάρι (Οδός Δόξης 53) από τις 09:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και οι Ιερείς της Αγίας Μαρίνας, καλούν τους ενορίτες, αλλά και κάθε ευσεβή χριστιανό, να συμμετάσχει σε αυτή την προσφορά ζωής.
Η όλη προσπάθεια είναι εθελοντική. Δεν αμείβεται εδώ στη γη αλλά στον Ουρανό. Είναι μία κατεξοχήν πράξη φιλανθρωπίας και η ύψιστη μορφή ελεημοσύνης κατά μίμησην του Πρώτου Αιμοδότη, του Κυρίου και Σωτήρος μας Ιησού Χριστού. Είναι μια μικρή απόδειξη αγάπης προς τον πλησίον μας και ελάχιστη ένδειξη ότι είμαστε χριστιανοί και μάλιστα γνήσιοι όχι μόνο στα λόγια. Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης.
Ας ενώσουμε λοιπόν όλοι μαζί τις δυνάμεις μας στον αγώνα αυτό με όποιο τρόπο μπορούμε για να βιώσουμε την χαρά της προσφοράς και να έχουμε την ευλογία του Θεού στα σπίτια μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210-5811022 του Ιερού Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: