Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μαγική εικόνα η πολιτική στην Ελλάδα ! ! !


Τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως δείχνουν ότι είναι.
Το ίδιο συμβαίνει και στην πολιτική.
Η κοινωνία στην Ελλάδα βράζει, η κατάσταση διαρκώς θα επιδεινώνεται  και αυτό που μπορεί να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις χωρίς να αλλάξει ουσιαστικά η πολιτική που ακολουθείται, είναι μια νέα πολιτική δύναμη όπως το ΠΑΣΟΚ των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης που άλλα πρόσταζε η ρητορική του και άλλα έπραττε εφαρμόζοντας την πολιτική του.
Το σύστημα έχει εφεδρείες, έχει δικλίδες ασφαλείας και δεν είναι πάντα αρεστοί του αυτοί που νομίζουν και νομίζουμε ότι είναι.
Το ίδιο συμβαίνει και τώρα.
Όσο και αν πιστεύουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πως είναι σήμερα οι εκλεκτοί του συστήματος για να εφαρμόσουν την πολιτική του, τόσο το σύστημα καθιστά πρωταγωνιστή άλλο πόλο για να διαχειριστεί αυτή την πολιτική.
Όσοι καταλάβατε, καταλάβατε, και όσοι δεν καταλάβατε θα το καταλάβετε ίσως μετά από πολλά  χρόνια, όπως έγινε και με το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ που όλοι έλεγαν θα πέσει σε ένα μήνα, θα πέσει σε ένα εξάμηνο, θα πέσει σε ένα χρόνο… και τελικά έπεσε σε τριάντα χρόνια!!!
Και αν κάτι με χαλάει σ’ αυτό που γεννιέται, είναι ότι εξ αιτίας του η ομάδα μου έμεινε δίχως γήπεδο…
Τίποτε άλλο δε με φοβίζει. Ούτε μήπως χάσω το σπίτι και το εξοχικό, ούτε μήπως χάσω την Porsche και τη Mercedes. Αυτά κινδυνεύουν από τις τράπεζες και τη ΔΕΗ και όχι από τους φερόμενους και ως Κομμουνιστές!!!
Φίλοι μου καλημέρα,
Έχουμε μάθει να ζούμε με ψευδαισθήσεις, οι Κομμουνιστές έρχονται και το καζάνι που βράζει θα εκτονωθεί… Είναι όμως έτσι;
Ασφαλώς και δεν είναι!!!
Το νέο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και θα είμαστε συνταξιδιώτες για πολλά, πολλά χρόνια… Τι κι αν το λένε ΣΥΡΙΖΑ, τι κι αν τόσο έχει κατασυκοφαντηθεί… Ας ελπίσουμε μόνο να μην αποδειχθεί τόσο φαύλο και σάπιο όσο το καταρρέον ΠΑΣΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: