Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

58ο Ράλλυ Ακρόπολις: "Όλοι μαζί, μια γιορτή" ! ! !


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Έφτασε η στιγμή της κορυφαίας παγκόσμιας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού που πραγματοποιείται στη χώρα μας, το 58ο Ράλλυ Ακρόπολις!
Επίσημος Χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι η ΕΚΟ!
Οι Έλληνες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πληρώματα παγκοσμίου φήμης όπως οι Sebastien Loeb, Sebastien Ogier, Mikko Hirvonen, Jari‐Matti Latvala, Peter Solberg να αγωνίζονται σε πολύ δύσκολες συνθήκες με εξαιρετικά έντονο ανταγωνισμό σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά πρωταθλήματα Ράλλυ του κόσμου!
Σ’ αυτό το πρωτάθλημα συμμετέχει γι’ άλλη μια χρονιά και η ΕΚΟ RACING TEAM με 2 ελληνικά πληρώματα (από τις συνολικές 7 ελληνικές συμμετοχές του πρωταθλήματος):
‐ Mitsubishi EVO X – Ψύλλος Δ. / Κόντος Κ.
‐ Mitsubishi EVO IX – Κύρκος Λ. / Πολυζώης Γ.
Και τα δύο πληρώματα θα αγωνισθούν με αξιώσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα, με αντιπάλους τις ισχυρότερες εργοστασιακές ομάδες του χώρου παγκοσμίως!

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις ομάδες μας από κοντά τις ημέρες:

Πέμπτη 24 Μαΐου 17:00
Τελετή Εκκίνησης Ζάππειο Μέγαρο

Παρασκευή 25 Μαιου 18:50
Ειδική Διαδρομή Θήβα 2

Κυριακή 27 Μαιου 15:30
Power Stage Τελετή Λήξης  Καζίνο Λουτρακίου  


Η ΒΡ Ultimate θα είναι ο χορηγός του Service Park και θα βρίσκεται κι εκείνη κοντά μας στην ειδική «Θήβα 2». Για να ενισχύσουμε όλοι μαζί, τις ομάδες μας και όλες τις ελληνικές συμμετοχές και κυρίως να απολαύσουμε αυτή τη γιορτή του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού!

« Όλοι μαζί, μια γιορτή! »

Δεν υπάρχουν σχόλια: