Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Η Βασιλόπιτα του Α.Σ. Αχιλλέας Χαϊδαρίου!!!


Στον απόηχο της 5ης σερί νίκης του αντρικού τμήματος, στις 8/02/2020, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου (Πρώην ΝΕΛΕ) πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Σωματείου «Α.Σ. Αχιλλέας Χαϊδαρίου».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι προσκεκλημένοι: Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Ελένη Μπέλα και Μάνος Πετούσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Αργυρόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας Γιώργος Βελέντζας, ο επικεφαλής της «Πολίτες σε Δράση» Θοδωρής Σπηλιόπουλος, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μόσχος Χουδελούδης και ο εκπρόσωπος της ΕΣΚΑ Νίκος Αναστασόπουλος.
Το ΔΣ του Αχιλλέα Χαϊδαρίου βράβευσε για την προσφορά τους στον Σύλλογο τους: Καλλιόπη Οικονόμου (πρώην πρόεδρο), Πατέρα Ιγνάτιο Κωνσταντινίδη, Πέτρο Μπαμπάνη (πρώην γενικό έφορο), Χριστίνα Κουγιουμτζόγλου (μέλος του Συλλόγου), Μάνο Παπαμανώλη (Φυσικοθεραπευτή της αντρικής ομάδας), Πάνο Γκρίτζαλη (coach αντρικής ομάδας), Νίκο Γλεντή (γυμναστή της αντρικής ομάδας) και Ευτυχία Παπούλια (γιατρό παιδικού τμήματος).
Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχές τους για καλή αγωνιστική χρονιά, οι μικροί αθλητές εκτός από την πίτα απόλαυσαν και το συντριβάνι σοκολάτας, ενώ οι τυχεροί της πίτας κέρδισαν πάνω από 30 δώρα!
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης ΑΕΕ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, FATTO A MANO και GRAND FOYER καθώς και όλους τους δωροθέτες των φλουριών.
Και του χρόνου!









Δεν υπάρχουν σχόλια: