Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

JEEP RENEGADE - «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2016»


Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Καλαμάκι Αττικής την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, το Jeep Renegade εξελέγη «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2016».
Στο θεσμό του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα», ο οποίος συμπληρώνει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας, συμμετέχουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι από τον χώρο του Ειδικού Τύπου, οι οποίοι ψηφίζουν με βάση, όχι μόνο τα προσόντα του κάθε αυτοκινήτου, αλλά και με το πώς αυτό ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του Έλληνα αγοραστή και στις συνθήκες της ελληνικής αυτοκινητικής και κοινωνικής πραγματικότητας.
Το βραβείο εκ μέρους της Jeep παρέλαβαν ο πρόεδρος του ομίλου κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο γενικός διευθυντής κ. Ανδρέας Σουλουτζιδάκης και η διευθύντρια επικοινωνίας κα Κορίνα Βαλυράκη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του Kitchen Bar στην μαρίνα Αλίμου όπου μετά την βράβευση ακολούθησε πάρτι για την συμπλήρωση 10 χρόνων διοργάνωσης του θεσμού. Tα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν με την παρακάτω σειρά:
JEEP RENEGADE – «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2016»
OPEL ASTRA
HYUNDAI i20
VW PASSAT
SSANGYONG TIVOLI
FORD MONDEO
CITROEN C1- PEUGEOT 108
SMART FORTWO / FORFOUR
RENAULT TWINGO
FIAT 500X
Εφέτος τον θεσμό τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος (τέως υφυπουργός Μεταφορών), ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο πρόεδρος του ΣΕΑΑ Γιώργος Βασιλάκης καθώς και στελέχη των εταιρειών εισαγωγής αυτοκινήτων.
Tα 10 υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς για την Ελλάδα θα παραμείνουν στο πάρκινγκ του Kitchen Bar μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, προσβάσιμα στο κοινό για να τα γνωρίσει από κοντά και να τα οδηγήσει.
Χορηγοί της εκδήλωσης για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», η οποία όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, διοργανώθηκε από την Promauto, ήταν η εταιρία φυσικού αερίου Fisikon, το Kitchen Bar, το Mc ArthurGlen και τα λιπαντικά Eneos.

To Jeep Renegade που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Fiat στο Melfi της Ιταλίας, διατίθεται στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις 1.4 Turbo (140 και 170 ίππων), 1.6 βενζίνης και πετρελαίου (με 110 και 120 ίππους αντίστοιχα) και 2.0 (140 και 170 ίππων), με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και τιμές που ξεκινούν από τις 19.370 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: