Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο Γιώργος Ρεμπής Υποψήφιος Βουλευτής στη Β΄ Αθηνών ! ! !


Ο "δικός μας" Γιώργος Ρεμπής, Υποψήφιος Δήμαρχος στη γειτονική Αγία Βαρβάρα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου.


Φίλες και φίλοι, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Ζούμε στην Αττική γη που υπήρξε το λίκνο του πολιτισμού για όλη την ανθρωπότητα. Είμαστε Έλληνες και δεν μπορεί να μην είμαστε περήφανοι, γιατί διδάξαμε πως κατακτιέται η Ελευθερία. Τα τελευταία χρόνια η ανεργία, η ανέχεια, η κατάθλιψη έχουν εισβάλει στα σπίτια όλων μας. Τα λεφτά υπήρχαν για κάποιους, η κάθαρση θα έλυνε προβλήματα για κάποιους άλλους, αγοράζοντας την ανάπτυξη. Όμως, τους πολίτες που ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης, για ένα κομμάτι ψωμί ή για ό,τι μπορεί να πουληθεί, τους βλέπουμε μέρα - νύχτα πλέον. Όσοι λαθρομετανάστες δεν καταφέρνουν να φύγουν από την ΕΛΛΑΔΑ μας «τον παράδεισο που ονειρεύτηκαν», είτε ζητιανεύουν, είτε εισβάλλουν στα σπίτια μας σκοτώνοντας, λεηλατώντας, βιάζοντας σώματα και ψυχές, αφού έχουν κάνει απροσπέλαστες πολλές γειτονιές, ακόμη και την ημέρα. 
Τα συσσίτια, καθημερινά, δημιουργούν εικόνες κατοχής, με ολοένα περισσότερους συμπολίτες να καταφεύγουν σε αυτά! Οι αυτοκτονίες πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο σε όσους δεν αντέχουν άλλο να πολεμήσουν την πραγματικότητα! 
Η δράση των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ξεκίνησε και δημιουργήθηκε μετά τα πρωτοφανή μέτρα που πάρθηκαν σε βάρος του λαού. Το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αφήνοντας στο παρελθόν κομματικές διαφορές και τεχνητά τείχη, γιγαντώνεται, μέρα με τη μέρα, δίνοντας την ελπίδα της ανατροπής, της ανάκαμψης. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι, δίνουμε τα χέρια σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ που μαζί θέλουν να αντισταθούν φωνάζοντας: Φτάνει πια, υπάρχει και άλλος δρόμος! 
Πριν τα χρέη μάς καταβάλλουν, πριν η μετανάστευση φτάσει στα επίπεδα του προηγούμενου αιώνα, πριν ξεπουλήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. 
Αυτή η αντίσταση έφερε την παραίτηση του μεγαλύτερου ψεύτη πρωθυπουργού, αυτή η αντίσταση μας οδηγεί στις 6 Μαΐου σε εκλογές. 
Αυτή η αντίσταση θα φέρει και την Ανάσταση του Έθνους. Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν τάξεις και διαφορές, όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Τα λάφυρα που θα μοιραστούμε δεν μπορεί να 'ναι άλλα από την Αξιοπρέπεια, την Ελευθερία, την Αναγέννηση της Ελλάδας μας. 
Συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών, ζητώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου. Τα τριάντα πέντε συνεχή έτη αγώνων στα κοινά του τόπου, είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε στην πολιτική είτε στον συνδικαλισμό, μου δίνουν τη δύναμη να σας ζητήσω την ψήφο εμπιστοσύνης, την ψήφο καρδιάς, την ψήφο ελπίδας, την ψήφο σας.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΜΠΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: