Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Εμείς τι πρέπει να κάνουμε;


Όταν ο ένας μετά τον άλλο οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ προτείνουν να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εμείς τι πρέπει να κάνουμε;


Μα φυσικά ακριβώς το αντίθετο!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η κρίση άλλαξε τα πάντα ?



Δυστυχώς η κρίση, που βιώνουμε, άλλαξε στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τις ζωές τους προς το χειρότερο. Μια αρνητική ακόμα όψη της κρίσης είναι το γεγονός ότι κάποιοι την βλέπουν ως την ευκαιρία της ζωής τους, που μέσα από την εκμετάλλευση της αγωνίας και της εξαθλίωσης των πολλών επιδιώκουν τον πλουτισμό τους. Αυτοί βέβαια είναι μια μερίδα ατόμων από το σύνολο.
Σήμερα λοιπόν, θα ασχοληθώ με αυτήν την μερίδα «ανθρώπων», διότι θεωρώ ότι η επιμονή να πρωταγωνιστείς σε ένα σύστημα σαν κι αυτό, που κυριαρχεί στην χώρα μας σήμερα είναι μέγιστο λάθος. Πλέον αυτού του είδους οι ταχτικές είναι σίγουρο ότι είναι εγκληματικές και εγκληματίας είναι αυτός που το πράττει και αυτός που το υποθάλπει.
Σήμερα λοιπόν, που όλα έχουν χαθεί και θα πρέπει ο λαός μέσα από τις εκλογές να δώσει ένα δυναμικό μήνυμα, να έχει μια διαμορφωμένη πολιτική άποψη για την κατεύθυνση που χρειάζεται αυτή η χώρα, στον αντίποδα αυτού κάποιοι σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στα ΕΛΠΕ. Αυτοί λοιπόν βλέπουν τις εκλογές ως την ευκαιρία «δικαίωσής τους» ανεξάρτητα από την αποχώρηση τους από την Εταιρία με παχυλότατες αποζημιώσεις, που οι περισσότεροι Έλληνες ούτε σε όλο το εργασιακό βίο τους δεν θα τα πάρουν δεδουλευμένα. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κομματικό μηχανισμό της «μπλε» παράταξης και ευελπιστούν ότι επιτέλους θα ξανάρθουν στα πράγματα.
Ένας άλλος , που δουλεύει πυρετωδώς για αυτούς τους «αδικημένους», ώστε να δικαιωθούν επιτέλους είναι ο μηχανισμός των «ανένταχτων» συνδικαλιστών. Αυτοί λοιπόν οι «ανένταχτοι» συνδικαλιστές δίνουν γη και ύδωρ στο κομματικό μηχανισμό, που ως μέλη του διαβαίνουν τις ορθάνοιχτες πόρτες του κόμματος και επιδιώκουν οι δικοί τους άνθρωποι να επανέλθουν στις θέσεις κλειδιά. . Βέβαια και οι ίδιοι αυτοί θα έχουν αυτό που τους πρέπει δεν είναι και για νεροκουβαλητές.
Εν κατακλείδι η κρίση δεν άλλαξε τα πάντα, πάντα υπάρχουν οι βρικόλακες του παρελθόντος, το ζήτημα είναι τι θα τους επιτρέψουμε όλοι εμείς. Σήμερα μίλησα με γενικόλογα ελπίζοντας να υπάρχουν ανοιχτά αυτιά ώστε επιτελούν αυτά τα φαινόμενα λαμογιάς να τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα από οποιο χρώματος σύστημα προέρχεται. Το θέμα αυτό θα συνεχίσω να το παρακολουθώ και να ΄στε σίγουροι ότι θα επανέλθω και η επαναφορά μου σε αυτό θα έχει και ονόματα και λεπτομέρειες. Ας έχουμε όλοι τα μάτια ανοιχτά τα αυτιά τεντωμένα και τη κρίση καθαρή.
Η φωτιά σιγοκαίει δε ξέρω εάν η Πυροσβεστική τη σβήσει ή την ανάψει παραπάνω;
Αναρτήθηκε από petrelaiopigi. (πηγή)petrelaiopigi.blogspot.com