Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Με Ψυχάρη η Βασιλόπιττα της ΟΝΝΕΔ ! ! !


Εύχομαι η προσωπική επιλογή του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ να μην εξελιχθεί σε νέο Ρουσόπουλο... που ποτέ δεν έγινε αποδεκτός από τη βάση του κόμματος...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ντροπή για τους νεολαίους της Ν.Δ.!
Σήμερα η ΟΝΝΕΔ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της.
Μεταξύ των παριστάμενων στην εκδήλωση της γαλάζιας νεολαίας, ήταν και ο γιος του διαχρονικού εχθρού της Ν.Δ., Ανδρέας Ψυχάρης.
Αντί, οι νεολαίοι της Ν.Δ., να τον γιουχάρουν και να τον πετάξουν με τις κλοτσιές έξω από την αίθουσα, τον άφησαν να φωτογραφίζεται στην πρώτη σειρά.
Αλήθεια, μπορεί να μας πει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ποιοι είναι οι κοινοί αγώνες που έχει δώσει με τον γιο του κ. Σταύρου Ψυχάρη;
Είναι προφανές ότι οι περισσότεροι από τους νεολαίους τον συνάντησαν για πρώτη φορά στην ζωή τους...
Όπως συνέβη και με τον Σαμαρά, έτσι και οι ΟΝΝΕΔίτες, ψαρώνουν μπροστά στο Φαινόμενο ο πατέρας του να διοικεί ένα δημοσιογραφικό Συγκρότημα, που όμως κάθε χρόνο χάνει 40 με 50 εκ. ευρώ.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια με συγχωρειτε αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι σε μια οικογενεια δεν μπορουν να υπαρχουν διαφορετικες πολιτικες τοποθετησεις!!
Επειδη ο πατερας Ψυχαρης οντως ειναι πολεμιος της ΝΔ, πρεπει κατ' αναγκη και τεκμηριο ο γιος του να ειναι και αυτος το ιδιο??
Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να βαζουμε ταμπελλες σε ατομα επειδη εχουν συγγενεια με καποιον!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο, γι αυτό και στο σχόλιό μου δεν προσάπτω τίποτα στον υιό Ψυχάρη που μπορεί να είναι υπόδειγμα ανθρώπου και επιστήμονα.
Δεν αποκλείεται να είναι και φανατικός Νεοδημοκράτης ή φανατικός Σαμαρικός.
Μιλάω για αποδοχή από τη βάση του κόμματος...
Ποιος αμφισβητεί το σημαντικό ρόλο του Ρουσόπουλου στην αναρρίχηση της ΝΔ στην εξουσία;
Πάντα όμως ήταν το μαύρο πρόβατο...
Δυστυχώς δεν είναι ώριμοι οι κομματικοί στρατοί για τέτοια ανοίγματα!!!