Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ο κοινωνικός ιστός διαλύεται και η ΝΔ είναι ΑΠΟΥΣΑ ! ! !


Θα γίνω πάλι δυσάρεστος.

Όταν ο Σαμαράς (ο οιοσδήποτε Σαμαράς) συμπεριφέρεται έτσι όταν μας έχει ανάγκη, φαντασθείτε πως θα συμπεριφερθεί όταν δε θα μας έχει…

Με έκπληξη παρατηρώ πως ό,τι και αν γίνεται, κάποιοι αντί να τον αφυπνίζουν και να τον προβληματίζουν, επιμένουν να τον… γλύφουν !

Πρόκειται για τα συνήθη κομματικά παράσιτα…

Γλύψτε λοιπόν μέχρι να εκσπερματώσει στις μάπες σας ! ! !

Αυτά σας τα λέει ένας (προνομιούχος του ιδιωτικού τομέα) που τελικά θα σκεφτώ πολύ αν πρέπει να τον ψηφίσω… ασχέτως της στήριξής μου στη διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ.

Έτσι κι αλλιώς το είπε ξεκάθαρα:

«Είμαι αντίθετος με όσους απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες του ρεύματος, αντίθετος με όσους θεωρούν δικαίωμά τους να παραλύουν την οικονομική ζωή της πόλης, με καθημερινές πορείες εκατό ατόμων, που αναστατώνουν τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων. Είμαι απέναντι σε όλους αυτούς! Και δεν θα τους κοροϊδέψω. Τους το λέω ευθέως. Τους το λέω κατάμουτρα: Να μη μας ψηφίσουν ποτέ!»

Και πως θα αντισταθούν σε αυτή τη λαίλαπα Αντώνη;

Και γιατί είναι προνομιούχοι Αντώνη;

Προνόμιο ο Αξιοπρεπής μισθός Αντώνη;

Να αφήσουμε να μας ισοπεδώσουν Αντώνη;

Νομίζεις ότι είναι αρκετή μια "ψόφια" ανακοίνωση συμπαράστασης της ΝΔ στους πληττόμενους εργαζόμενους και όχι πάντα;

Ποιας χειμάζουσας κοινωνικής ομάδας τέθηκες επικεφαλής και δεν το ξέρω Αντώνη;

3 σχόλια:

xristin είπε...

Αν σου χτυπούσε και εσένα η εξουσία την πόρτα,θα φύλαγες και εσύ τα.....νότα σου!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Έτσι είναι, αλλά καλό είναι να σκέφτεσαι και την ώρα που τα φώτα θα σβήσουν...

Ανώνυμος είπε...

Η συναίνεση που προσφέρει ο Αντώνης Σαμαράς στον Γιώργο Παπανδρέου και το Πασόκ φαίνεται από τα εξής:
1) Συμπορεύεται και συμψηφίζει σειρά νομοσχεδίων με ακραίο παράδειγμα το νομοσχέδιο της Άννας Διαμαντοπούλου για την Παιδεία.
2) Καταψήφισε στη Βουλή, μαζί με Πασόκ-Λαός, την πρόταση για την (αναγκαία) σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του δημοσίου χρέους.
3) Ψήφισε 21 από τα 49 άρθρα του εφαρμ...οστικού νόμου (Ν. 3986/2011) εκποίησης της Ελλάδας και της Ελληνικής Δημοκρατίας στους ξένους.
4) Διέγραψε τον μαχόμενο αντικυβερνητικό και μη κρατικοδίαιτο συνδικαλιστή Θύμιο Λυμπερόπουλο λαμβάνοντας τα...συγχαρητήρια του Πασόκ και των νεοφιλελεύθερων.
5) Απουσιάζει παντελώς αυτός και το κόμμα του από τους χώρους δουλειάς, τα Πανεπιστήμια, τους μαζικούς χώρους, από την κοινωνία την ίδια. Δεν έχει κάνει ούτε ένα αγωνιστικό κάλεσμα στον κόσμο να βγει στο δρόμο, λες και όλα βαίνουν καλώς!
6) Απουσιάζει από τη Βουλή ή πηγαίνει και δεν παίρνει καν το λόγο, σε αρκετές περιπτώσεις αντιλαϊκών νομοθετημάτων της κυβέρνησης με χαρακτηριστικό παράδειγμα την κοινοβουλευτική αφωνία του στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.