Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η πορεία των Καταδρομέων στην Αθήνα ! ! !


Οι Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις της χώρας μας, πραγματοποίησαν απόψε πορεία στο κέντρο της Αθήνας που κατέληξε στην Πλατεία Συντάγματος, όπου και κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη παρακάμπτοντας τον κλοιό των Αστυνομικών δυνάμεων.

Η εκδήλωσή τους είχε προαναγγελθεί με την ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Την 1η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 δίνουμε ένα δυναμικό "παρών" όλοι οι πρώην Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες που υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις στην Πλατεία Συντάγματος. Καλούμε όλους τους πρώην έφεδρους Καταδρομείς και Πεζοναύτες, καθώς και όσους εν ενεργεία Στελέχη πού υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις να δώσουν ένα δυναμικό "παρών".
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ:
Εμείς των Ειδικών Δυνάμεων την ημέρα που απολυθήκαμε ΔΕΝ πεθάναμε ΟΥΤΕ εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΖΟΥΜΕ μέσα στην Κοινωνία. ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΚΟΥΜΕ, παρακολουθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και είμαστε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την κατάντια της Πατρίδας μας.
Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε Πίστη εις την Πατρίδα και ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε. Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Κομμάντος υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία και τον Μπερέ μας, τα Διακριτικά μας και τα Σχολεία πού περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ΙΔΡΩΤΑ και ΑΙΜΑ.
Όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον Εχθρό, εκτός των τειχών και τον Λαό μας να Ζει με Ελευθερία και Αξιοπρέπεια στη Πατρίδα του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε Νόμιμα πλαίσια καθώς θα έχει δοθεί καταστατικό με τα Ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων στις Αστυνομικές Αρχές για να μην υπάρξουν έκτροπες καταστάσεις.
Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος θα φορούν ομοιόμορφα μπλουζάκια μαύρου χρώματος. Στη μπροστινή και πίσω όψη θα διακρίνονται τα Εμβλήματα "Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ" και "ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" για όσους υπηρέτησαν ως Καταδρομείς και Πεζοναύτες αντίστοιχα. Επίσης στο πίσω μέρος θα αναγράφεται η ομάδα πού διοργάνωσε την εκδήλωση "(Κ.Ε.Ε.Δ.) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ".
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 18:00 μ.μ . ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΥΓ: Εμείς ήμασταν και είμαστε Στρατιώτες εν εφεδρεία, ΔΕΝ σπάμε πεζοδρόμια, ΔΕΝ καίμε περιουσίες, ΔΕΝ γκρεμίζουμε θεσμούς, ίσα-ίσα υπάρχουμε για να τα προστατεύουμε.






3 σχόλια:

ELNEWS είπε...

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ!! ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ....ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...


ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ...ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ....

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ "ΕΜΦΑΝΙΣΗ" ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΟ ΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.... Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣ "ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ....

ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΑΔΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ....


ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....


ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ... ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.... ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ... ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ" "ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ" "300 ΕΛΛΗΝΕΣ" Κ.Λ.Π ΨΕΥΤΟΚΙΝΗΜΑΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

Οι άνδρες των ΜΑΤ, που είναι και αυτοί όπως όλοι εργαζόμενοι, βρέθηκαν χτες στο Σύνταγμα (1η Οκτωβρίου 2011), μπρος σε μια πρωτόγνωρη συγκέντρωση. Παρατάχτηκαν, εμπρός στον Άγνωστο Στρατιώτη, σε διμοιρίες, παλιοί έφεδροι Καταδρομείς, 25 έως 60 ετών με επικεφαλής τους παλιούς διμοιρίτες τους.
Τα παραγγέλματα στρατιωτικά, η εντολή της προσοχής, ένας φοβερός ήχος χιλίων αρβυλών να τραντάζει το Σύνταγμα, οι ολιγάριθμοι, τη στιγμή εκείνη ΜΑΤατζήδες, να χλωμιάζουν. Η ομιλία δεν είχε καμία σχέση με οικονομικά αιτήματα.
Προειδοποιούσαν την μη έχουσα νομιμοποιητική πλέον βάση κυβέρνηση, να μην προχωρήσει σε εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, όχι σε νέα Ίμια, να μην παραδοθεί η Θράκη, η Μακεδονία, η Βόρειος Ήπειρος, ότι μελλοντικά δεν θα έχει μελλοντική ισχύ κανένας τέτοιος νόμος της.
Η κατάθεση δάφνινου στεφανιού, παρά την απαγόρευση, έγινε αιφνιδιαστικά, με καταδρομική επιχείρηση 4 νέων εφέδρων καταδρομέων.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΗΡΕΜΗ, ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ, ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΚΑΙ ΦΛΥΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ……

Αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

thanks, enjoyed the article