Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Αντώνης Σαμαράς από τη ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ! ! !


"Πέρυσι σας είπα τι προτείνω, φέτος θα σας πω τι θα κάνω" ! ! !

Σημαδιακό Έλληνες ; ; ;
Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδας & Αγάπης, σήμερα ! ! !



2 σχόλια:

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Αντωνάκη …

η πολιτική δεν είναι μόνο τσιτάτα, ούτε μόνο συνθήματα. Κι αν αυτό το ξέρει ένας απλός εργαζόμενος, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να το ξέρει κι ένας πολιτικός. Ειδικά, ένας πολιτικός με φιλοδοξία να κυβερνήσει τη χώρα.

Αν διαβάζεις μόνο τις φιλικές στη Νέα Δημοκρατία κωλοφυλλάδες, θα έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα πως θα είσαι σίγουρα ο επόμενος πρωθυπουργός. Θα νομίζεις, επίσης, πως θα έρθει ο λαός στο σπίτι σου, θα σε πάρει στους ώμους και να σε πάει σηκωτό στο Μαξίμου. Απολαυστικά είναι βέβαια και μερικά κείμενα που διαβάζω σε φιλικά προς τη Νέα Δημοκρατία, blog. Έχω ρίξει πολύ γέλιο (μπορώ να σου πω μέχρι δακρύων), αλλά δεν πείθουν παρά μόνο αυτούς που έχουν λόγους να έχουν πειστεί ήδη. Δηλαδή, τους πελάτες σου. Εγώ, επειδή έτσι με μεγαλώσανε, ...
ΕΙΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ!!
Ξέρω πως οι πραγματικοί πατριώτες ήταν αυτοί που τα έδωσαν όλα (και τη ζωή τους) γι΄ αυτή τη χώρα και δεν περίμεναν σε αντάλλαγμα τίποτα για τον εαυτό τους. Οι ήρωες του Αλβανικού Έπους και οι αγωνιστές του ΕΑΜ είναι τα πρώτα παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό.

Μην το παρεξηγείς. Αγαπάω την πατρίδα μου. Μη με ρωτήσεις να σου πω τι εννοώ πατρίδα. Δεν εννοούμε όλοι το ίδιο με τη λέξη “πατρίδα”. Άλλο εννοώ εγώ, άλλο εσύ, άλλο ο Αγγελόπουλος της Χαλυβουργικής. Ας συμφωνήσουμε, τουλάχιστον, στο ότι πατρίδα είναι το μέρος που είναι θαμμένοι οι πρόγονοί μας.
Νομίζω πως αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν θα διαφωνήσει κανένας Έλληνας.

Αυτή η πατρίδα, λοιπόν Αντωνάκη, όλοι εμείς που κατοικούμε σ’ αυτή τη πατρίδα, έχουμε καταλάβει πια πως η χούντα είναι δικομματική. Δικομματική και δικέφαλη. Θα ήταν και περίεργο, βέβαια, να μην το έχουμε καταλάβει μετά τη χρεοκοπία. Το να κατηγορείς λοιπόν με “βαριές” κατηγορίες, τάχα μου, το ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι μια κοροϊδία που δεν περνάει πια. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ!

Αν ήσουν πατριώτης, Αντωνάκη, δεν θα είχες βγάλει το σκασμό τόσα χρόνια που ο Κωστάκης κυβερνούσε και οι συνάδελφοί σου ξέσκιζαν τη χώρα παρέα με τους νταβατζήδες της διαπλοκής και έκαναν περιουσίες. Θα το είχες ανοίξει το ρημάδι το στόμα σου και θα είχες μιλήσει. Δεν μίλησες. Κιχ! άχνα δεν έβγαλες. Η μούγκα στη στρούγκα! Δεν ήταν μόνο η Θεοδώρα (τη ξέρουμε και σαν Ντόρα) που δεν μιλούσε και τώρα κάνει την ανήξερη που θα πολεμήσει (χα!) το σύστημα. Κι εσύ ΔΕΝ μίλησες!!

Αν ήσουν πατριώτης, Αντωνάκη, δεν θα κουκούλωνες κι εσύ το Βατοπαίδι και τη Siemens. Γιατί αυτό έκανες, Αντωνάκη. Τα κουκούλωσες. Ας μη γελιόμαστε! Πατριωτισμός θα ήταν να μην τα κουκουλώσεις. Πατριωτισμός θα ήταν να ξεκαθαρίσεις το κόμμα σου από τα λαμόγια. Τίποτα απ’ αυτά δεν έκανες. Άσε λοιπόν τα συνθήματα και τα τσιτάτα, και να είσαι ειλικρινής.

Αντωνάκη, από συνθήματα χορτάσαμε. Ο Γιωργάκης τρέλανε πολύ κόσμο με τη συμμετοχική δημοκρατία, τον πολίτη στην πρώτη γραμμή, το σοσιαλισμό ή τη βαρβαρότητα, το πρώτα ο πολίτης, το αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, το λεφτά υπάρχουν και ένα κάρο μαλακίες και μετά σηκώθηκε και πήγε στο ΔΝΤ και μας έφυγε η μαγκιά. Όχι πως ο Κωστάκης είχε πάει πίσω. Αναρωτιέμαι πόσο γελοίοι μπορεί να αισθάνονται όλοι αυτοί οι σπεκουλαδόροι και γλείφτες μεγαλοϋπηρέτες των αφεντικών τους, που αποθέωναν τις πομπώδεις παπαριές του, τώρα που αποδείχτηκε πως ήταν μια κότα λυράτη.

Αντωνάκη, τώρα εσύ περιμένεις πως και πως στη γωνία για να συνεχιστεί το έργο της δικομματικής και δικέφαλης χούντας. Πως θα εισπράξεις τη λαϊκή δυσαρέσκεια από την ανικανότητα του Γιωργάκη. Πως την κατάλληλη στιγμή θα σε στηρίξουν και οι ελεεινοί νταβατζήδες με τα ΜΜΕ τους. Που τώρα στηρίζουν το άλλο κεφάλι της χούντας. Θα τάξεις και δέκα ευρώ παραπάνω στους κακομοίρηδες, και θα γίνεις πρωθυπουργός.

Εγώ ελπίζω να μη γίνει έτσι. Αν συνεχιστεί αυτή η δικέφαλη χούντα, η Ελλάδα θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Επίσης λέω “ελπίζω να μη γίνει έτσι” γιατί –ας κρατήσουμε και μια πισινή- η δουλοπρέπεια, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και ο ραγιαδισμός ορισμένων με έχουν κάνει να μην αποκλείω τίποτα.

Αντωνάκη, ακόμα και τα κομματόσκυλα αποστασιοποιούνται πλέον. Οι λευκές επιταγές σ’ αυτή τη χώρα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ! Για όλο το συνάφι σας!

Και εκ δεξιών και εξ ευωνύμων!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Γιάννη ο κόσμος ελπίζει κάτι από τον Αντώνη Σαμαρά.
Το τονίζω από τον Αντώνη Σαμαρά και ΟΧΙ από τη ΝΔ!!!!
Ο 11ετής εξοστρακισμός του από την πολιτική, η αυτοκριτική του και η επιμονή στα "πιστεύω" του, ίσως να σηματοδοτούν κάτι.
Πάντως είναι η μεγάλη του ευκαιρία ή ο οριστικός και απαξιωτικός πολιτικός του θάνατος.
Ή θα γράψει Ιστορία ή θα φέρει και αυτός την ετικέττα του "δοσίλογου" όπως ο Γ.Α.Π. (Αναγνώστου!!!!)