Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Μάιος 2006

Εμείς οι Χαϊδαριώτες φίλαθλοι του Π.Α.Ο. θέλοντας για άλλη μια φορά να παρακινήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους που είναι υπεύθυνοι για την απόφαση της υλοποίησης του μεγαλόπνοου σχεδίου, που είναι καθοριστικό για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών και περαιτέρω κινητοποιήσεων, έως ότου λάβουν οριστικό τέλος οι υπεκφυγές και οι κοροϊδίες πολλών ετών και ξεκινήσει το έργο που θα αναβαθμίσει και εξωραΐσει την πλέον υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας και θα δώσει οριστική και μακροχρόνια λύση στο σημαντικότερο πρόβλημα υποδομής των αθλητικών τμημάτων της ομάδας μας.
Όσο για τους όψιμα ευαισθητοποιημένους και ανησυχούντες πολίτες ή ομάδες πολιτών, για την τύχη και την σωτηρία του Ελαιώνα, καλά θα κάνουν να επισκεφθούν την εν λόγω περιοχή, διότι ακούγοντας Ελαιώνας, ίσως κάτι άλλο να έχουν κατά νου από αυτό που θα αντικρίσουν ιδίοις όμασι.
Άλλωστε, εάν ο Ελαιώνας των τελευταίων δεκαετιών τους εμπνέει, δεν έχουν από το να μας ταλαιπωρούν με τις φοβίες και τις αγκυλώσεις τους, να κάνουν το απλούστερο όλων για την ανάπτυξή του και την σωτηρία του... εδώ και τώρα!
Να γίνουν μόνιμοι κάτοικοί του, μεταφέροντας εκεί όλες τους τις δραστηριότητες, (κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, αθλητικές κ.α.)

Με Παναθηναϊκούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την πρωτοβουλία φιλάθλων Π.Α.Ο. Χαϊδαρίου
ΜΠΕΝΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
E-Mail: beneas13@gmail.com

Δημοσίευση: «Super sport FM» 17 Μαΐου 2006 09:10 (Πρωινή εκπομπή)
«ΧΑΪΔΑΡΙ Η πόλη μας» Φύλλο 84 Μάιος 2006
«ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» Φύλλο 50 (25/5/2006)
«Πράσινος ΤΥΠΟΣ» Φύλλο 16 (3/6/2006)
«το Χαϊδάρι Σήμερα» Φύλλο 15 Ιούλιος 2006
http://panathinaikosparosclub.blogspot.com/2008/11/blog-post_14.html


2 σχόλια:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Τι θέλει ένας θρυ-γέρων σε αυτό το ιστολόγιο δεν το κατέχω. Μάλλον συμφωνούμε άμα δούμε ένα.... πράσινο άλογο!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Διόνυσε το πράσινο άτι απόψε κάλπασε ! ! !