Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ο Τάκης Σπίνουλας υποψήφιος στη Β5 ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ.!!!


Ο Τάκης Σπίνουλας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη μας και είναι γνωστός από την ενασχόλησή του στα αθλητικά δρώμενα του Χαϊδαρίου, πήρε την απόφαση ύστερα και από τις προτροπές πολλών συμπολιτών μας, να είναι υποψήφιο μέλος της Β5 Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 13 Μαΐου!
Στην αποψινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κοσμική ταβέρνα Το Κάτι Άλλομιας εκ των επιχειρήσεών του στο Κέντρο Χαϊδαρίου, καλωσόρισε όλους τους φίλους του, που τον τίμησαν με την παρουσία τους για να του ευχηθούν Καλή Επιτυχία στο νέο του εγχείρημα.
Στα τραπέζια της μεγάλης αίθουσας διακρίναμε παράγοντες της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού, των ΜΜΕ και του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας και των γειτονικών Δήμων.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η σύνθεση του ακροατηρίου εγγυάται το κλίμα ομόνοιας, σύμπλευσης, ομοφροσύνης και συμπόρευσης των στελεχών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ενόψει των επερχόμενων πολιτικών εξελίξεων, παρά τις όποιες θεμιτές φιλοδοξίες των στελεχών της!
Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Τάκη, Καλή Επιτυχία!!!
Αλλά κι εσείς την Κυριακή να θυμηθείτε: τον ένα από τους τρεις σταυρούς για τη Νομαρχιακή, στον Τάκη!!!











































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: