Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Χαμός στο facebook!!!


To facebook για άλλη μια φορά έχει κατακλυστεί από δηλώσεις χρηστών του όμοιες με αυτή που ακολουθεί:

Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει λογισμικό που επιτρέπει την κλοπή προσωπικών πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: Σήμερα, 27 Νοεμβρίου του 2014, απαντώντας στις νέες κατευθυντήριες γραμμές του Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, σχέδια, τέχνη, φωτογραφίες, κείμενα, κλπ, που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου.
Για εμπορική χρήση των ανωτέρω χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή.
Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο αντιγράψτε το και επικολλήστε το στον τοίχο του Facebook. Αυτό θα επιτρέψει να τεθούν υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει, αναμεταδώσει, ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του.
Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, φοιτητές, αντιπροσώπους ή / και άλλο προσωπικό που τελεί υπό την καθοδήγηση του Facebook. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 - 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται να δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν έχετε δημοσιεύσει αυτή τη δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα επιτρέψετε σιωπηρά τη χρήση στοιχείων όπως τις φωτογραφίες σας καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στην επικαιροποίηση του προφίλ σας.

Έγραψε ως συνήθως κάποιος μια μ@λ@κί@ και οι αφελείς την αναπαράγουν...

Δεν θέλεις κύριε και κυρία μου να βγάλεις στη φόρα τα προσωπικά σου δεδομένα; Μην το κάνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανείς. Βγάλε όσα νομίζεις ότι δεν θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον.

Τι ξεκατινιάζεσαι και τα βγάζεις όλα σε κοινή θέα από το πρωί ως το βράδυ και από το βράδυ ως το πρωί και μετά παραπονιέσαι;

Σιγά να μην στα κλέψει το facebook. Όλοι οι χρήστες τα έχουν κάνει κτήμα τους και άντε βρες τους...

Γι αυτό κι εγώ,

Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει λογισμικό που επιτρέπει την κλοπή προσωπικών πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: Να και αν μου τις κλέψει να και αν δεν μου τις κλέψει!!!


1 σχόλιο:

Kostas Plastiras είπε...

Αγόρι μου είσαι άπαιχτος......
Δεν σε τρομάζει φοβέρα καμιά!!!