Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Επιστολή στήριξης από την ΠΟΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ της Ελένης Καμπόλη!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες μας,

Πριν από τρεις μήνες δημιουργήσαμε την "Πόλη Προοπτικής" όχι από προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά από ένα βαθύτατο χρέος προς του συμπολίτες μας, προκειμένου να καταδείξουμε τα μεγάλα προβλήματα, που δημιουργούσε στο Δήμο μας μια συγκεκριμένη ασκούμενη πολιτική.

Η έλλειψη στρατηγικής και πρακτικής μεθοδολογίας, η αλαζονεία, η κακοδιαχείριση, η έλλειψη οράματος, αλλά και η άρνηση για δουλειά οδήγησαν την πόλη μας σε μια καταστροφική πορεία, κατά την αντίληψή μας μη αναστρέψιμη.

Η πολιτική μας ηθική, αλλά και ο πολιτικός μας πολιτισμός δεν μας επιτρέπουν να στηρίξουμε τέτοιες πολιτικές, που οδηγούν σε μια στείρα πολιτική άρνηση, σε μια απλή διαχείριση καθημερινότητας, που δεν έχει στόχους, όραμα και προοπτική.

Φρονούμε ότι οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους στις 25 Μαΐου θα επιδοκιμάσουν και θα στηρίξουν πολιτικές που κινούνται σε προοδευτική κατεύθυνση εκφράζοντας το νέο, το άφθαρτο αλλά και το ηθικό. Λευκή επιταγή ο συνδυασμός "Πόλη Προοπτικής" δεν δίνει σε κανέναν. Θα επιβραβεύει τις αποφάσεις εκείνες που έχουν γνώμονα το συμφέρον της πόλης, αλλά ταυτόχρονα θα ελέγχει ή θα καταδικάζει αποφάσεις που θα είναι αρνητικές για την πόλη και τους κατοίκους της.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους μας, που στήριξαν τις προσπάθειες μας σε αυτόν τον ωραίο, αλλά και ταυτόχρονα δύσκολο αγώνα μας και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα στεκόμαστε δίπλα τους πάντα με σεβασμό και ειλικρίνεια και θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε ότι μας χρειαστούν.

Μαζί με αυτούς οραματιζόμαστε και θέτουμε τους στόχους για μια νικηφόρα πορεία που θα ολοκληρωθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η επικεφαλής του συνδυασμού "Πόλη Προοπτικής"

Ελένη Καμπόλη 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν από τρεις μήνες δημιουργήσαμε την "Πόλη Προοπτικής" όχι από προσωπικές φιλοδοξίες.

Λιώνωωω!!!

Και η Καμπόλη στηρίζει κατακεραυνόνοντας την απερχόμενη διοίκηση της οποίας...ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος μέχρι το τέλος!!!!

Ρε τι αλλο θα ζήσουμε σε αυτη την πόλη!

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζει Σελέκο βεβαίως βεβαίως διορθώνω την πιο πάνω ανάρτηση μου.

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Πράγματι στηρίζει Μιχάλη Σελέκο!!!
Και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες από τους γνωστούς "αγνώστους"...

Ανώνυμος είπε...

Οπότε ας υπολογίσουμε συν.. μια ψήφο στο δεύτερο γύρο για τον Σελέκο.

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Μάζευε κι ας είν' και ρώγες…

Ανώνυμος είπε...

Anonymos
Και η Καμπόλη στηρίζει κατακεραυνόνοντας την απερχόμενη διοίκηση της οποίας...ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος μέχρι το τέλος!!!!

(ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ?)
ΧΑΧΑΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ (ΠΑΣΟΚΟ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ)

Ανώνυμος είπε...

Και πότε αποφάσισε ότι δεν θα τους στηρίξει? Όταν δεν πήρε το δαχτυλίδι της διαδοχής μήπως? Το Χαιδάρι είναι μικρό και καταλαβαίνουμε όλοι μας. Το γινάτι της με την Τοκατλίδου δεν θα το πληρώσει το Χαιδάρι. Περαστικά της.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΜΠΟΛΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....
Ο ΑΛΛΟΣ (ΗΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΛΕΩ)ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΟΥ ΛΕΣ?
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ.....ΤΥΓΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΚΟΛΛΑ UHU!