Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Όλοι στα Πανεργατικά Συλλαλητήρια της Δευτέρας!!!


Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια

Αρ. Πρωτ: …227… Ασπρόπυργος 05/10/12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σε μια σπαρασσόμενη κοινωνία, οι εκπρόσωποι της πολιτείας αποκρύπτουν τις ευθύνες τους για οικονομικά στοιχεία προστατεύοντας συγκεκριμένες τάξεις, ενώ συνεχίζεται η εφαρμογή ενός γενικότερου σχεδίου εξαθλίωσης και καταστροφής των παραγωγικών δυνάμεων. Απλήρωτοι για έξι μήνες και πλέον, εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους χαρακτηρίζονται «ακραία στοιχεία» και προφυλακίζονται. Τα χαμηλά εισοδήματα πλήττονται όλο και περισσότερο με τα «μέτρα διάσωσης» ισοπεδώνοντας έτσι το κοινωνικό σύνολο. Σε αυτή τη χαοτική κατάσταση, τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, οι συνταξιούχοι, οφείλουμε να αναχαιτίσουμε τη βάρβαρη και ανελέητη επίθεση ενωμένοι και αποφασισμένοι.
Ως συνέχεια της δυναμικής απεργίας της 26ης Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται Πανεργατικό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 08/10/12 και ώρα 18:00 στην Αθήνα στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Να βάλουμε επιτέλους φραγμό στις παράλογες αξιώσεις, στην εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας και την κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων. Να σταματήσουμε και να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές που μας οδηγούν στην καταστροφή και το κρεματόριο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 08/10/12 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: