Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνημα νέου Διυλιστηρίου!!!


Από τη στιγμή που πρωτοάναψε ο πυρσός του νέου μας διυλιστηρίου στην Ελευσίνα μέχρι και σήμερα, που όλες οι μονάδες μας τέθηκαν σε λειτουργία με επιτυχία κι ασφάλεια, ενώ ήδη εξάγονται και τα πρώτα φορτία προϊόντος αυστηρών προδιαγραφών, αξίζει να ειπωθεί ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ευχαριστώ  σε όλους αυτούς τους αξιόλογους και άοκνους εργαζόμενους, οι οποίοι θυσίασαν την προσωπική τους ζωή για μεγάλο χρονικό διάστημα κι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εκπληρωθεί ένα μεγάλο όνειρο.
Η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη. Διασφαλίζει το παρόν και το μέλλον της εταιρίας μας, άρα το παρόν και το μέλλον όλων των εργαζόμενων σ’ αυτήν.
Η ευθύνη ήταν μεγάλη, όπως μεγάλες ήταν και οι αντιξοότητες καθ’όλο  το διάστημα της προετοιμασίας.
Όμως, η αξιέπαινη τεχνική κι επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού μας, αλλά και η πλήρης συναίσθηση της ευθύνης οδήγησαν τελικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα:

Mια υπερσύγχρονη εγκατάσταση λειτουργεί και παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας τεράστια ώθηση στη δυναμική του ομίλου μας.

Ευχαριστώ στη διοίκηση της εταιρίας για την καθοριστική στάση της στην επίτευξη του στόχου αυτού.
Είναι αντιληπτό σε όλους πλέον ότι, η ολοκλήρωση μιας τεράστιας επένδυσης στην Ελλάδα του σήμερα φαντάζει άπιαστο όνειρο.
 Όχι όμως για την εταιρία αυτή. Η διοίκηση δεν δίστασε  να εμπιστευτεί τους ανθρώπους της, να πιστέψει στις δυνάμεις τους, να επενδύσει σ’ αυτούς και στο μέλλον μας.
Στάθηκε δίπλα σε κάθε δυσκολία, υποστήριξε έμπρακτα, πάλεψε με κάθε τρόπο για τη διασφάλιση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού.

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε όλοι υπερήφανοι για την κατάληξη της πορείας αυτής. Και είμαστε.

Αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν με απαράμιλλο ζήλο στην ολοκλήρωση του έργου αυτού.

To νέο διυλιστήριο είναι η περίτρανη απόδειξη της αξίας τους.

Μπράβο παιδιά!


Διονύσιος Ρούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: