Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Σημαντική η απώλεια της "Μετενέργειας" στα εργασιακά ! ! !


Καλημέρα φίλες & φίλοι μου... Καλή εβδομάδα... Και μη σπεύσετε να πανηγυρίσετε σύμφωνα με όσα θα σας επικοινωνήσουν τα κομματικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια για δήθεν επιτυχία στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα… Και να θυμάστε... Η απώλεια της "Μετενέργειας" στα εργασιακά είναι σημαντικότερη από τον 13ο & 14ο μισθό!!!

2 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΠΣΕΕΠ

Αρ. Πρωτ: …37… Ασπρόπυργος 06/02/12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Μετά από την σημερινή απόφαση της ΓΣΕΕ για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία αύριο Τρίτη 07/02/12, παρόλο που είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής, το Δ.Σ. του Σωματείου αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή μας στη Γενική Απεργία, γιατί η επίθεση που δεχόμαστε ως εργαζόμενοι από κυβέρνηση – Τρόικα – ΔΝΤ, είναι καταστροφική για τα δικαιώματά μας, τους μισθούς και τις ίδιες μας τις ζωές.
Πρέπει να τους σταματήσουμε τώρα.
Συνάδελφοι
Μετά από αυτή την εξέλιξη, το πρόγραμμα των Περιφερειακών μας Συνελεύσεων αλλάζει ως εξής:
Η Συνέλευση των ΒΕΕ μετατίθεται για την Πέμπτη 09/02/12 και ώρα 14:00 στον ίδιο χώρο και η Συνέλευση στη Χειμάρρας θα πραγματοποιηθείτην Πέμπτη και ώρα 10:00 στον ίδιο χώρο.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην Απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα στις 11:00 για την Αθήνα και στο Εργατικό Κέντρο και ώρα 11:00 για τη Θεσσαλονίκη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δέχομαι πολλά μηνύματα και επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει. Με δυο λόγια: Εργαζόμενοι με Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) οδηγούνται σε ατομικές συμβάσεις μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την εργοδοσία. Και τότε ο κάθε εργαζόμενος μπροστά στον "χασάπη" διευθυντή, ακρωτηριάζεται κανονικά και με το νόμο... Η χαρά της εργοδοσίας!!!