Κίτρινο καρπούζι... Απλά υπέροχο, νόστιμο, δροσερό και μυστηριώδες... Παγωμένο κίτρινο καρπούζι το ίδιο εύγευστο με το κόκκινο... Με πιο φρουτώδη γεύση και άρωμα... Ολοένα και περισσότερο κερδίζει τις εντυπώσεις το μεσσηνιακό κίτρινο καρπούζι της Θουρίας και της Τριφυλίας!
Πολίτη του διαδικτύου καλώς όρισες. Βρίσκεσαι σε βήμα διαλόγου, διεκδίκησης, σαρκασμού και αμφισβήτησης της κάθε λογής εξουσίας. Επειδή τίποτα δε χαρίζεται και όλα κατακτώνται, σε προτρέπω να διεκδικείς αυτά που σου αναλογούν και να μην απεμπολάς τα δικαιώματά σου. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ελεύθερα και με οιονδήποτε τρόπο, η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διακίνηση, ακόμα και οικειοποίηση, των ενυπόγραφων ιδεών μου, απ’ αυτό το blog. Γιατί οι Ιδέες πρέπει να διακινούνται Ελεύθερα, δίχως περιορισμούς...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)























































Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου