Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η απάντηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου για την Ηρακλέους!!!


Από την Τεχική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου λάβαμε σήμερα την ακόλουθη απάντηση για το χθεσινό μας δημοσίευμα σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση στην οδό Ηρακλέους έναντι του Πάρκου Ιστορικής Μνήμης και Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης. Εκ των προτέρων Ευχαριστούμε, και ιδιαιτέρως χαιρόμαστε διότι το ζήτημα αυτό είναι προς επίλυση, ελπίζουμε και ευχόμαστε το συντομότερο!

Κύριε Μπενέα, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου, σας γνωρίζουμε ότι προχωρά η διαδικασία εφαρμογής του ισχύοντος ρυμοτομικού στο σημείο που αναφέρεστε, μέσα από την υλοποίηση αντίστοιχου έργου, ώστε να αποδοθεί στους κατοίκους της πόλης και σε κάθε διερχόμενο, η επέκταση του παράδρομου της οδού Ηρακλέους.
Είμαστε σίγουροι, ότι η παρέμβαση αυτή θα επιλύσει ένα συνολικό κυκλοφορακό πρόβλημα στην περιοχή και προφανώς θα αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης στο σημείο αυτό. 
Σας ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις σας, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Παναγιωτάκου Παναγιώτα
Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου.


2 σχόλια:

The green mile mouse είπε...

Επιτρέψτε μου να παρατηρήσω ότι ανάμεσα σε εσάς ως δημότη και την τεχνική υπηρεσία παρεμβάλλονται κατα σειρά το Δημοτικό Συμβούλιο, η επιτροπή περιβάλλοντος, ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
Δεν τολμώ να πιστέψω ότι εξ ιδίας απόφασης η Διευθύντρια της τεχνική υπηρεσίας ανέλαβε την πρωτοβουλία μιας απάντησης.
Η απουσία όλων των άλλων μπορεί να χαρακτηριστεί ως αποφυγή ή φυγή.
Πιστεύετε ότι η αλλαγή χρήσης των οδών και των κοινοχρήστων χώρων είναι αρμοδιότητα της τεχνικής υπηρεσίας; ψάξτε το λίγο.
Για μένα η απάντηση έχει την έννοια " δεν έχει γίνει τίποτα σχετικά αλλά κάτι μπορεί να γίνει στο μέλλον".

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ευχαριστώ για την επισήμανση!