Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Αυτή κι αν είναι Χούντα!!!


Και Χούντα έχουμε...

Και Σαμαροφύλακες...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!


Αφού τη χρησιμοποίησαν ως τον επίσημο προπαγανδιστικό μηχανισμό υπέρ των μνημονίων και την έστρεψαν εναντίον όλων των κοινωνικών τάξεων κάνοντας τη δουλειά τους…

Τώρα την κλείνουν…

Αυτή είναι η μοίρα του προδότη…

14 σχόλια:

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 1 είπε...

Παύλος ο καλός ο μαθητής…….
Με αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας και πριν
λίγο η κυβερνητική χουντική λαίλαπα με νομοθετική
ρύθμιση κλείνει την κρατική ΕΡΤ και της θυγατρικές
της Ραδιόφωνο και τηλεόραση και όλα αυτά για να
βρούνε 2.500 Έλληνες εργαζόμενους για να τους
απολύσουν κατά εντολή
της άθλιας και άνθρωπο φάγας....τρόικας!!

Προφανώς και θέλουν αίμα για να στέλνουν κλούβες
και ΜΑΤ γύρο από το Ράδιο μέγαρο της ΕΡΤ μόλις
τελειώσει το πρόγραμμα έχει δοθεί διορία να
βγάλουν τους εργαζόμενους και τους
δημοσιογράφους.

Από το 2008 μέχρι σήμερα μας τα έχουν
πρήξει κυριολεκτικός αλλά ακόμα αντέχουμε.

Η ξενόφερτη πλέον κυβέρνηση είναι πλέον και με
το νυστέρι ευνουχισμένη πολιτικά και δημοκρατικά
και πρέπει να παραιτηθεί τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ

BENEAS GEORGIOS είπε...

Παύλο κανένας δεν αμφισβητεί ότι η ΕΡΤ ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση.
Δεκαετίες τώρα...
Δημιούργημα των διεφθαρμένων πολιτικών της μεταπολίτευσης...
Αλλά ΟΧΙ έτσι...
Δεν πείθουν κανέναν!!!

Ανώνυμος είπε...

Στους κρατικοδίαιτους υβριστές μας, που τα οικονομούσαν χοντρά από την κρατική τηλεόραση, δεν χρωστάμε απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα, αυτοί μας χρωστάνε, καθώς εδώ και πολλά χρόνια μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν μέσα από συχνότητες που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στον ελληνικό λαό. Και παρ' όλο που ένα εκατομμύριο Έλληνες υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, η κρατική τηλεόραση δεν έπαψε ούτε στιγμή να μας θάβει και να μας προσβάλλει, προσβάλλοντας ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν τέλη από το υστέρημά τους για να σιτίζονται κάποια κομματόσκυλα.
Η ΕΡΤ είχε 8 ολόκληρους μήνες να δώσει βήμα ζωντανά σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Για την ακρίβεια είχε προβάλει για 12 ολόκληρα λεπτά (!) τον συναγωνιστή Κασιδιάρη σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης και από τότε τα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ, της άκρας αριστεράς (και ολίγον της ΝΔ) κατέβασαν οριστικά τους διακόπτες για την Χρυσή Αυγή, όπως ακριβώς κατέβασε γι' αυτούς τους διακόπτες απόψε ο Σαμαράς.
Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, η Χρυσή Αυγή δε χρωστάει απολύτως τίποτα ούτε στον Σαμαρά, τον υπάλληλο των τοκογλύφων, το ανδρείκελο της τρόικα, που σε κάθε ευκαιρία υβρίζει και συκοφαντεί το Εθνικιστικό Κίνημα. Ανάμεσα στους υπαλλήλους της ΕΡΤ που χάνουν τη δουλειά τους υπάρχουν και οικογενειάρχες, που έβγαζαν τίμια το μεροκάματο, δούλευαν πραγματικά το ωράριό τους, όχι σαν τα πολλά κοπρόσκυλα, που δεν ξέρανε ούτε πού πέφτουν τα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης.
Αν θέλει να κάνει πραγματικές περικοπές ο Σαμαράς, ας αφήσει τις μαγκιές εκ του ασφαλούς και ας περικόψει δραστικά τους μισθούς των βουλευτών. Ας κόψει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις προς τα κόμματα. Ας απολύσει τα golden-boys του Δημοσίου που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και χρεώνουν τα κρατικά ταμεία με εκατομμύρια.
Όσον αφορά την αριστερά και τους διάφορους καμμένους που δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΕΡΤ, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και ας δώσουν ένα μέρος του παχυλού βουλευτικού τους μισθού για τους απολυμένους. Αυτό που κάνει συστηματικά η Χρυσή Αυγή και έχει δημιουργήσει ένα άρτιο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, αναγκάζοντας τους διάφορους συριζαίους να αναρωτιούνται πού βρίσκουμε τόσα τα λεφτά και ποιοι μας χρηματοδοτούν.
Το μεσημέρι, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε μία ανακοίνωση, η οποία - όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει - δεν προβλήθηκε από κανένα τσοντοκάναλο της διαπλοκής. Αυτοί οι ξεφτίλες παριστάνουν τους δημοκράτες και τολμούν να μας αποκαλούν... "ναζί". Φτύνουμε την ψευτοδημοκρατία των διαπλεκόμενων καναλιών - κρατικών και ιδιωτικών - και συνεχίζουμε τον Εθνικιστικό Αγώνα εναντίον όλων. Για ενημερωτικούς λόγους δημοσιεύουμε πάλι τη σχετική ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ: "Η Ε.Ρ.Τ. ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως... "νεοναζί" και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι' αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε. Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες. Εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβληθεί από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Και μετά αποκαλούν εμάς "ναζί και αντιδημοκράτες".

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Κ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ

27 Απριλίου 1941.Ο Ραδιοφωνικός σταθμός των Αθηνών μεταδίδει για τελευταία φορά ελεύθερα, πρίν τα γερμανικά στρατεύματα καταλάβουν την Αθήνα."...Προσοχή.Ο Ραδιωφονικός σταθμός Αθηνών σε λίγο δεν θα είναι ελληνικός. θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέμματα .Έλληνες μην τον ακούτε.".
11 Ιουνίου 2013.Η δοτή τρικομματική κυβέρνηση των Γερμανών και των υπολοίπων ευρωπαίων εταίρων,αποφάσισε με τον γνωστό "δημοκρατικό " τρόπο το κλείσιμο της ελεύθερης κρατικής τηλεόρασης,στέλνοντας στον καιάδα της ανεργίας περίπου 2700 εργαζομένους.
Αγνοώντας πλήρως το κοινωνικό έργο της κρατικής τηλεόρασης ,μιας και είναι η μόνη που εκπέμπει ελεύθερα στις ακριτικές περιοχές της χώρας καθώς και την δραματική κατάσταση των απολυμένων εργαζομένων και των οικογενειών τους.Τα λόγια συμπαράστασης μοίαζουν και είναι πολύ φτωχά.
Θα πρέπει επιτέλους όλοι μας να στείλουμε ένα ηχηρό μύνημα στους δοσύλογους υπηρέτες της Τρόικα.Δεν έχουν το δικαίωμα να παίζουν με τις ψυχές των συνανθρώπων μας.Οι εργαζόμενοι, που κάποιοι αντιμετωπίζουν σαν υπολογιστικά προβλήματα προς λύση,είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Έχουν καταφέρει, χωρίς την παραμικρή αντίσταση από όλους μας,να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστο και να καταλύσουν κάθε έννοια κράτους πρόνοιας και δικαίου.Πασπαλίζουν με άχνη δημοκρατίας(βλ.Νομοθετικό διάταγμα) άκρως χουντικές πρακτικές και μεθοδολογίες.Είναι αυτό κοινοβουλευτική δημοκρατία;;;
Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι έπεσε σήμερα.Η μέρα της αντίστασης για το σύνολο των εργαζομένων έφτασε.Η λογική "της κατσίκας του γείτονα" τελείωσε σήμερα.Ολοι οι εργαζόμενοι,ο καθένας απο το μετερίζι του πρέπει να ξεσηκωθούμε και να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές.Η ΕΡΤ του σήμερα είναι ο χώρος εργασίας του καθενός αύριο.Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι χρειάστηκαν επτά χρόνια να απαλλαγούμε από την χούντα των Συνταγματαρχών.Δυστηχώς σήμερα δεν έχουμε αυτη την πολυτέλεια του χρόνου. Ας δώσουμε ενα δυναμικό τέλος σήμερα γιατι αύριο θα είναι αργα για όλους μας.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ

12/06/13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«… Η Χούντα δεν τελείωσε το ΄73 …»
Την αποφράδα 12η Ιουνίου 2013 η τρικομματική «συμμορία» εξάντλησε (;) τον αυταρχισμό της βάζοντας λουκέτο στη Δημόσια Τηλεόραση. Με κατεπείγουσες διαδικασίες που δήθεν εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον, καταργώντας κάθε έννοια κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, φιμώνοντας την ελεύθερη έκφραση, στερώντας τη πρόσβαση στην ενημέρωση σε εκατομμύρια πολίτες και πετώντας στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους, έκανε κάτι που μόνο οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής τόλμησαν.
Ο αποτυχημένος τηλεπαρουσιαστής με έναν οχετό ύβρεων και συκοφαντιών, λάσπωσε εργαζόμενους όντας σε εντεταλμένη υπηρεσία με ξεκάθαρο στόχο τον κοινωνικό αυτοματισμό. Ο αυταρχικός κατήφορος του συνεταιρισμού διαχείρισης της εξουσίας, δε σταματά πουθενά.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ το πραξικόπημα της εγχώριας τρόικα που στρέφεται ευθέως, όχι μόνο ενάντια στους εργαζομένους της ΕΡΤ αλλά και κατά του ελληνικού λαού.
ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ αλληλέγγυοι στους εργαζομένους της Δημόσιας Τηλεόρασης και στηρίζουμε όλες τις κινητοποιήσεις και δράσεις τους για δημόσια και αδέσμευτη ενημέρωση και το δικαίωμα στην εργασία.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την αυταρχική πρακτική των επιστρατεύσεων και των προεδρικών διαταγμάτων που αποτελούν ευθεία προσβολή των δημοκρατικών αρχών της ελληνικής κοινωνίας και των εργαζομένων. ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους και το σύνολο του κόσμου της εργασίας να συντονιστεί και να δώσει βροντερό παρόν σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα οργανωθούν με στόχο την ανατροπή του κυβερνητικού μορφώματος του αυταρχισμού και των καταστροφικών μνημονίων που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την ελληνική κοινωνία στο κρεματόριο.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα μας ...δεν είναι γιατί έκλεισε η ΕΡΤ..Είναι ο Χουντικός τρόπος..που θυμίζει άλλες εποχές...του αποφασίζομεν & διατάζομεν..γιατί ρε Μάγκες εγώ σας έδωσα την ψήφο μου..για να κάνετε αυτά....εγώ λοιπόν θα σας την αφαιρέσω κιόλας...και θα σας λείψει...να είστε Σίγουροι..όπως δεν με ρωτήσατε αν γούσταρα να κυβερνά η ψήφος μου με τον Βενιζέλο..και με γράψατε..ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα σας γραψω και Εγώ..Ας βρίσκατε άποιον άλλον τρόπο,,να την εξυγιάνετε..και όχι να λουκετάρετε ότι σας προστάζει η Τροϊκα...κλείνετε τα σπίτια των Ελλήνων...κλεινετε τις Σχολές..κλεινετε τα Στρατοπεδα..μόνο την βουλή προστατευεται.......για τα δικά σας Συμφέροντα...ΜΑ δεν πάει άλλο..κι αν όχι τωρα στις Εκλογές θα τα βρείτε όλα μπροστά σας...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ

Αρ. Πρωτ: …154… Ασπρόπυργος

12/06/13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η τρικομματική κυβέρνηση με την απόφασή της να προχωρήσει στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και στην απόλυση 3.000 περίπου εργαζομένων, μας επαναφέρει σε αλήστου μνήμης εποχές. Τα τελευταία τρία χρόνια η ελληνική κοινωνία ζει σε καθεστώς ιδιότυπης δικτατορίας. Κουρελιάστηκε το σύνταγμα της Ελλάδας, δεν υπάρχει κοινοβουλευτική δημοκρατία, δεν λειτουργεί η Βουλή αφού διοικείται η Ελλάδα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με Προεδρικά Διατάγματα που επιβάλλονται από την Τρόικα και το ΔΝΤ δια μέσω μνημονίων.
Δηλώνουμε την πλήρη διαφωνία μας στις αυθαίρετες, αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που επιδιώκουν την κατεδάφιση όλων των αξιών της ελληνικής κοινωνίας.
Μετά τις επιστρατεύσεις εργαζομένων οι οποίοι μέσα στα πλαίσια του συνταγματικού δικαιώματος της απεργίας, εξέφραζαν την πλήρη διαφωνία τους στις αυθαιρεσίες και στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης, η κυβέρνηση χθες προχώρησε σε πραξικόπημα με το αυθαίρετο κλείσιμο της ΕΡΤ, του δημόσιου και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ραδιοτηλεοπτικού δικτύου (αφού όλα τα άλλα λειτουργούν παράνομα με την ανοχή της κυβέρνησης).
Έχουμε νέες αυθαίρετες, αντιδημοκρατικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που καταργούν και βάζουν λουκέτο στην ΕΡΤ στερώντας από τον ελληνικό λαό την ενημέρωση από τη Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία.
Το ΠΣΕΕΠ και όλοι οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ είμαστε κάθετα αντίθετοι και καταδικάζουμε την αιφνιδιαστική, αυταρχική και παράνομη απόφαση της κυβέρνησης. Είμαστε αλληλέγγυοι με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Για εμάς αυτό το πραξικόπημα δεν αφορά μόνο τους 3.000 εργαζόμενους που μέσα σε πέντε λεπτά απολύθηκαν με τηλεοπτικό διάγγελμα, που από μόνο του είναι τεράστιο θέμα, αλλά είναι ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους και όλους τους πολίτες να συμμετέχουν συνεχώς στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στα καλέσματα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και ειδικότερα στην Αθήνα σήμερα έξω από το κτήριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και ώρα 12:00 και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία της ΕΤ3 στις 06:00 το απόγευμα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

BENEAS GEORGIOS είπε...

Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ

Αρ. Πρωτ : …155… Ασπρόπυργος 12/06/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το Σωματείο μας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ για αύριο Πέμπτη 13/06/13 για το θέμα του κλεισίματος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουμε με τη φυσική μας παρουσία στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν στην Αθήνα, στην Αγία Παρασκευή και ώρα 11:00 έξω από την ΕΡΤ και στην Θεσσαλονίκη στις 11:00 το πρωί έξω από την ΕΤ3.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Έλεος, όχι να τα βάψουμε και μαύρα για το χαμαιτυπείο της ΕΡΤ…
Θα το ανακαινίσουν θα φέρουν καινούργια τσατσά, καινούργιες πουτάνες και θα συνεχιστεί η λειτουργία του…
Μόνο οι πελάτες θα παραμείνουν οι ίδιοι…

Ανώνυμος είπε...

«Με αφορμή τα όσα συνέβησαν χθες -ομολογουμένως σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα του γραφειοκρατικού και αργοκίνητου δημοσίου τομέα- και μας άφησαν όλους άναυδους και ειδικώς σε ό,τι αφορά στη μετάδοση του 3ου τελικού των play offs, θα ήθελα να τονίσω τα εξής, απευθυνόμενος σε όλους τους αρμόδιους-υπεύθυνους της ελληνικής πολιτείας.
1. Δεν είμαι αυτός που θα κρίνω αν ήταν σωστή ή λάθος η τόσο αιφνιδιαστική απόφαση για το λουκέτο στην ΕΡΤ, αν και δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος ότι αυτή η λύση θα επιφέρει σημαντική βελτίωση στο δημοσιονομικό αδιέξοδο που έχουμε οδηγηθεί. Ωστόσο, έχω σχηματίσει τη δική μου άποψη, όπως ο κάθε Έλληνας, που στην παρούσα όμως δεν αφορά κανέναν άλλον πλην εμού.
2. Έχω κάθε δικαίωμα όμως ως Έλληνας πολίτης πρώτα και ως Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα, να απαιτώ την χρηστή διαχείριση των χρημάτων που εχει συνεισφέρει ο κάθε Έλληνας μέσω της ΕΡΤ και να ζητώ ο αγώνας να μεταδοθεί από την ΕΡΤ και μόνο!
3 Δεν αποδέχομαι την εύνοια υπέρ κανενός καναλάρχη, δεν αποδέχομαι "δωράκια" τέτοιου βεληνεκούς, και μάλιστα όταν αυτά έχουν πληρωθεί από τον ελληνικό λαό που ματώνει εδώ και 3 χρόνια!
Καλώ τους ιθύνοντες να δώσουν εντολή επαναλειτουργίας της ΕΡΤ και μετάδοση του 3ου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Αλλιώς, ζητώ ρητή δέσμευση ότι κανένας καναλάρχης δε θα βγάλει ούτε 1 ευρώ στην πλάτη του ελληνικού λαού!».

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ωραίος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπενέα εθνικόφρονα δεν υποστηρίζεις την ΕΡΤ? Τι έγινε δεν αισθάνεσαι αλληλέγγυος τώρα? Δεν απειλείται ο μισθός σου???

Μπενέα μην ξεχνάς ότι στα ΕΛΠΕ με τους 18 μισθούς είσθε όπως στην ΕΡΤ. Δηλαδή πουτάνες στα σπίτια των αφεντικών και βέβαια όταν σας ξεζουμίσουν σαν πετάνε.
ΥΓ: Κοινώς παλιολινάτσες που ζείτε σε βάρος αυτών που κλέβεται



Ανώνυμος είπε...

Α και ζήτημα δημοκρατίας, το μπουρδέλο της ΕΡΤ και των άλλων ΔΕΚΟ..
Να την χαίρεστε αυτή τη δημοκρατία και βέβαια στο τέλος ξέρετε που θα τη βρείτε....