Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Για άλλη μια Κυριακή ξεβρομίζουμε το Χαϊδάρι!!!


Καθαρίζουμε την πόλη μας, Κυριακή 19 Οκτωβρίου

 Δήμος Χαϊδαρίου 14-10-2014

Στα πλαίσια του αγώνα και της διεκδίκησης μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος της καθαριότητας στο Δήμο μας με δεδομένες τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανικό εξοπλισμό στον τομέα αυτό και μέχρι να ολοκληρωθούν οι προσπάθειες μας για να βελτιωθούν οι συνθήκες της καθαριότητας της περιοχή μας

Καλούμε Φορείς, Συλλόγους Γονέων, Αθλητικούς & Πολιτιστικούς Συλλόγους, σε «εθελοντική» καθαριότητα, την Κυριακή 19/10/2014.

Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου και 10:30 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας (Γ. Παπανδρέου) στο Δάσος. Όσοι συμπολίτες μας έχουν την δυνατότητα να έχουν μαζί τους υλικά και εργαλεία καθαριότητας (Σκούπες, φαράσια, γάντια, τσουγκράνες κλπ)

Δεν πρέπει να κρύβουμε τις πολιτικές ευθύνες των κυβερνήσεων που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, που θέλουν τους Δήμους να λειτουργούν σαν ανώνυμες εταιρίες, με την λογική της πρόσθετης ανταποδοτικότητας και την παράδοση των υπηρεσιών τους στους επιχειρηματίες.
Απαιτούμε και διεκδικούμε, μαζί με την συμπαράσταση των Χαϊδαριωτών την στελέχωση της υπηρεσίας καθαριότητας με τον ανάλογο στόλο οχημάτων, προμήθεια μέσων και εργαλείων που χρειάζονται, πρόσληψη μόνιμου επαρκούς προσωπικού με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι η δράση των πολιτών σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τις ευθύνες του Κράτους.
Τέλος, ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο προηγούμενο κάλεσμα μας για βοήθεια στην καθαριότητα της πόλης μας και τους θέλουμε δίπλα μας στην συνέχεια του αγώνα που δίνουμε για την επίλυση βασικών προβλημάτων.

Τηλ επικοινωνίας: 2105818860



Δεν υπάρχουν σχόλια: