Το ταξίδι γευσηγνωσίας συνεχίζεται κρύβοντας μεγάλες εκπλήξεις. Τελευταίος σταθμός το Kokkari Homemade Food στην Καλαμάτα που χθες το βράδυ μας έκανε να αναθεωρήσουμε. Ό,τι καλύτερο έχουμε επισκεφθεί για φαγητό στην πρωτεύουσα του Νότου. Στο βόρειο πάρκινγκ της Νέδοντος εδώ που θα βρείτε και όλα τα λαϊκά εστιατόρια της πόλης, αλλά μετά τις 6 το απόγευμα, το Κοκκάρι του Στέλιου και της Ηλέκτρας με την πλούσια εμπειρία, τις ιδέες, τη φαντασία και τα εκλεκτά μεσσηνιακά προϊόντα θα απογειώσει όλες τις αισθήσεις σας. Εμείς για ώρα κοιτάζαμε τα πιάτα χωρίς να θέλουμε να τα χαλάσουμε... Όμορφα διακοσμημένος χώρος, ζεστή φιλική ατμόσφαιρα, πιάτα με φαντασία, υπέροχα χρώματα και αρώματα, μοναδικές γεύσεις και στο τέλος μια πληρότητα αλλά και μια αίσθηση ανικανοποίητου για όσα από τον κατάλογο του μενού δεν δοκιμάσαμε... Όμως, γι' αυτό υπάρχει η δεύτερη και η τρίτη φορά, μέχρι οι επισκέψεις στο Κοκκάρι να γίνουν η αγαπημένη βραδινή συνήθεια... Ο σεφ και ιδιοκτήτης του Στέλιος Ραπτέας φροντίζει προσωπικά να απολαύσεις μια πλούσια ποικιλία πιάτων ελληνικής δημιουργικής κουζίνας. Έχοντας μαθητεύσει δίπλα σε δημοφιλείς σεφ και έχοντας περάσει από το Astir Palace Hotel Athens, Costa Navarino, Vammos restaurant κ.ά., ο Στέλιος δεν σερβίρει απλά γεύματα. Θέλει να σερβίρει μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία. Συνοδοιπόρος στο ταξίδι του είναι και η σύζυγός του Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα έχοντας εργαστεί σε κορυφαία ξενοδοχεία όπως τα Hilton, Yes Hotels, Metropolitan & Costa Navarino κ.ά., θα σε καλωσορίσει, θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το πιάτο που ταιριάζει περισσότερο στις γεύσεις σου, καθώς και το κατάλληλο κρασί από την ενημερωμένη wine list του για να το συνοδεύσεις.
Μου άνοιξες την όρεξη και μου θύμησες
ΑπάντησηΔιαγραφήότι δεν έχω φάει τίποτα όλη μέρα!
Καλή Συνέχεα