Αυτό που βλέπετε είναι το περγαμόντο και αυτή που ακολουθεί είναι η διαδικασία για να παρασκευαστεί κατ' εμέ το αρωματικότερο και νοστιμότερο γλυκό του κουταλιού, αλλά και η μαρμελάδα περγαμόντο!
Για άλλη μια φορά ήρθαμε στο εργαστήριο της Μεσσηνιακής Παράδοσης στη Μεσσήνη και η Μαρία Δουβόγιαννη μας έδειξε βήμα - βήμα πως το παρασκευάζει, από τη συγκομιδή στο κτήμα της Ανάληψης έως τη βιτρίνα του καταστήματος που διατηρεί εδώ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια είναι Ελεύθερα και χαρακτηρίζουν το σχολιαστή !