Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Καλά κούλουμα, και... μια συνταγή μαγειρικής !

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ''ΚΩΣΤΑΚΗ'' (ΙΣΩΣ Ο Νο1 ΣΤΟ ΠΥΡΟΦΑΝΙ ΨΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΕΥΒΟΙΑ)

ΥΛΙΚΑ
ΧΤΑΠΟΔΙ 1 - 1,5 ΚΙΛΟ
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
ΛΑΔΙ
ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΠΙΠΕΡΙ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΕΝΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΗΛ. ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΑ.
ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ.
ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ, ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΑΜΟΛΑΕΙ ΥΓΡΑ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΝΕΡΟ.
ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΖΟΥΜΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΣ ΕΞΗΣ.
ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΝΙΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ (ΟΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΤΑ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ.
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΡΓΕΙ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΩΡΕΣ
ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !


ΧΡ. ΠΑΛ.

10 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ !!! φιλικότατα πάντα ΣΤΑΜΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OLOI οι επιτυχημένοι άνθρωποι , έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό !! Πάντα ρισκάρουν & έχουν πάντα πάθος γι΄ αυτό που κάνουν !! ΣΤΑΜΟΣ ΑΡΦΑΡΑ 14-02-2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο συντροφακι τηs Πυληs14 Φεβρουαρίου, 2010 18:31

    Η ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (θα πανε στραφι οι συνταγεs)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TELIKA ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΛΘΕ και ποιοs τον ακουει τον κ.ΓΙΩΡΓΟ ελπιζω να μην ξεθυμανει σε αλλα πεδια μαχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. thn syntagh tha thn metenomasoume se xtapodi smolarek...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hi

    looks cool and nice

    Where should i start reading?

    thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thank you so much for this great webite! It is very informative.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια είναι Ελεύθερα και χαρακτηρίζουν το σχολιαστή !