Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Η νέα COROLLA στην ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης στο Χαϊδάρι!!!


Η άφιξη της νέας Corolla οδήγησε τα βήματά μας στην έκθεση αυτοκινήτων ΤΟΥΟΤΑ του παλιού καλού μας φίλου Αντώνη Πασπαλιάρη που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στη Λεωφόρο Αθηνών απέναντι από το Δημαρχείο Χαϊδαρίου.
Το όνομα Corolla είναι ένας θρύλος της αυτοκίνησης. Ένα παγκόσμιο best seller που έχει αγαπηθεί από γενιές και γενιές και έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 45.000.000 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Ένα όνομα που στα 53 χρόνια ιστορίας του, από το 1966 που πρωτοπαρουσιάστηκε, έχει χτιστεί πάνω στο τρίπτυχο «ποιότητα, αντοχή και αξιοπιστία».
Το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο συνεχίζει το ταξίδι του στο χρόνο περισσότερο εντυπωσιακό από κάθε άλλη φορά, καλώντας τους φανατικούς οπαδούς του σε ένα συναρπαστικό ταξίδι καθώς το εμβληματικό μοντέλο είναι πλέον και υβριδικό.
Κομψό, αποδοτικό και απολαυστικό στην οδήγηση, προσφέρει δύο υβριδικούς κινητήρες, τον Hybrid 1,8 λίτρων και τον Hybrid Dynamic Force 2,0 λίτρων.
Με όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας της Νέας Παγκόσμιας Αρχιτεκτονικής Toyota TNGA (Toyota New Global Platform) που είναι 60% πιο άκαμπτη και εξασφαλίζει 10% χαμηλότερο κέντρο βάρους, το Corolla υπόσχεται μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία.
Από εδώ και στο εξής λέγοντας Corolla η Toyota δεν αναφέρεται μόνο στο σεντάν αμάξωμα. Πλέον τόσο το χάτσμπακ όσο και το Touring Sports αμάξωμα μετονομάζονται ξανά σε Corolla, με το Auris να ολοκληρώνει τη 12ετή πορεία του.
Tο αυτοκίνητο κάνει την οδήγηση απόλαυση, νιώθοντας τη διαφορά αμέσως μόλις καθίσετε στη θέση του οδηγού, με το στιλάτο εσωτερικό του, τον εξαιρετικό έλεγχο και την ευστάθειά του που προσφέρουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία.
Ο ισχυρός Hybrid κινητήρας 1.8 προσφέρει ξεκούραστη οδήγηση. Ο νέος Hybrid Dynamic Force κινητήρας 2.0 αναβαθμίζει την δυναμική οδήγηση, χωρίς συμβιβασμούς στην οικονομία και ο νέος κινητήρας 1.2 Τurbo, θα σας ενθουσιάσει με τις επιδόσεις του και το κιβώτιο iMT.
Η νέα Corolla έχει δύο υβριδικές εκδόσεις και μόνο μια με θερμικό κινητήρα για κάθε αμάξωμα: Τον 1.2Τ με 116 PS στα χάτσμπακ και Touring Sports, ή τον ατμοσφαιρικό 1.6 των 132 PS στο σεντάν.
Η καμπίνα του νέου Corolla και η θέση οδήγησης έχουν σχεδιαστεί για την άνεσή σας. Τα σπορ καθίσματα, σας κρατούν σταθερούς για μεγαλύτερη άνεση στα ταξίδια σας. Απολαύστε τον καθαρό και απλό σχεδιασμό του πίνακα οργάνων καθώς και το μοντέρνο ταμπλό με οθόνη αφής 8".
To Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Toyota Safety Sense, που διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα Corolla περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων τεχνολογιών που κάνουν την οδήγηση απόλυτα ασφαλή.
H νέα γενιά Corolla πέτυχε το στόχο της να εξελίξει ακόμα περισσότερο την ευκολία στην οδήγηση, την άνεση και την ασφάλεια, ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη της ευρυχωρίας, της ποιότητας και της τεχνολογίας στην καμπίνα.
Και όλα αυτά χωρίς να σημειωθεί άλμα στην τιμή, η οποία για το χάτσμπακ αμάξωμα ξεκινάει από 17.430 € με τον κινητήρα 1.2Τ, από 20.800 € για το 1.8 Hybrid και από 25.490 € για το 2.0 Hybrid. Η φτηνότερη έκδοση είναι η σεντάν με τον ατμοσφαιρικό 1.6 κινητήρα που κοστίζει 17.100 €.
Όπως καταλάβατε, πετρέλαιο τέλος στις νέες εκδόσεις της Corolla.
Τις επόμενες ημέρες θα σας μεταφέρουμε και την προσωπική μας εμπειρία από την οδήγηση της νέας Corolla μιας και αποδεχθήκαμε την πρόταση του Αντώνη Πασπαλιάρη και θα την οδηγήσουμε στους δρόμους της πόλης μας προσπαθώντας να ανακαλύψουμε το μυστικό που κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο τόσο αγαπητό στον κόσμο!!!












































































Δεν υπάρχουν σχόλια: